Ogólne > Hydepark
Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)
aisak:
--- Cytat: czesio w 16 Kwi 2013, 08:15:12 ---//www.youtube.com/watch?v=GKs04Fu1FG8na śniadanie
--- Koniec cytatu ---
heheheh, typowa jajecznica poczatkujacych ;). Ale oki fajne, masz wiecej, ale moze bardziej wyrafinowanych :).
Jesli tyle kalek na silowniach, to trzeba im pomoc, no nie ;)?
czesio:
foki nie mam w domu bo moja zona po porodzie po 5 mies wróciła do normalnej figury - a co do fok to porównaj jak spasione osoby wyglądem przypominają foki itp bo na pewno nie sylwetkę człowieka
co do mojej wiedzy to może jestem początkującym ( 12 lat siłownia ) i doradzam ludziom co wychodzą na scenę i równie mogę z endokrynologiem dyskutować na temat ciała i co sie z nim dzieje czyli wiem na ten temat wszystko :)
no może nie wyglądam bo mam 25kg nadwagi w postaci mięśni :)
a że tak pisze o osobach otyłych to dla tego że same nie mają do siebie i własnego ciała szacunku 8)
czesio:
A co do odrzywek i suplementów i mego wyżartego mózgu - to tylko świadczy o twojej wiedzy ograniczonej na ten temat, ale ok 80% ludzi co nie ma pojęcia uważa że suplementy to sterydy = śmierć :) choć żrą witamine c co jest 3x bardziej szkodliwa
czesio:
--- Cytat: aisak w 16 Kwi 2013, 16:38:55 ---heheheh, typowa jajecznica poczatkujacych ;). Ale oki fajne, masz wiecej, ale moze bardziej wyrafinowanych :).
Jesli tyle kalek na silowniach, to trzeba im pomoc, no nie ;)?
--- Koniec cytatu ---
od pomocy to są instruktorzy co biorą kasę za to -- a za darmo to można tylko w papę dostać i to w PL nie tutaj ;)
1941:
--- Cytat: czesio w 16 Kwi 2013, 18:11:33 ---od pomocy to są instruktorzy co biorą kasę za to -- a za darmo to można tylko w papę dostać i to w PL nie tutaj ;)
--- Koniec cytatu ---
Znaczy czesio "jesioneczke" to trzeba bedzie zamowic Ci na wymiar.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej