Ogólne > Hydepark

Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)

<< < (5/169) > >>

piotr1:
ja znam jedna recepte caloroczna na poprawny wyglad bez wygladania jak bezkarkowy i z nadwaga miesniowa- praca na swierzym powietrzu caly rok..polecem czeslawowi..nie dosc ze nadwagi sie pozbedziesz swej, kasy na silownie nie zmarnujesz a do tego i zarobisz cos....wszyscy beda zadowoleni, zloty srodek..?malo tego - mozesz i dobudowac sobie z drugie 25 kg masy dzieki tej recepcie mej skromnej

czesio:

--- Cytat: piotr1 w 16 Kwi 2013, 18:25:33 ---ja znam jedna recepte caloroczna na poprawny wyglad bez wygladania jak bezkarkowy i z nadwaga miesniowa- praca na swierzym powietrzu caly rok..polecem czeslawowi..nie dosc ze nadwagi sie pozbedziesz swej, kasy na silownie nie zmarnujesz a do tego i zarobisz cos....wszyscy beda zadowoleni, zloty srodek..?malo tego - mozesz i dobudowac sobie z drugie 25 kg masy dzieki tej recepcie mej skromnej

--- Koniec cytatu ---

no to błysnąć chciałeś ale ci nie wyszło bo przez 10 lat pracowałem w magazynie fizycznie i trenowałem i nie tylko siłownia i bywało że w tyg przewalałem po 100 ton  :o

a pieniedzy mi nie szkoda życie mam jedno i jak najlepiej chce je przeżyć w zdrowiu i sprawności może i jestem rozbudowany ale gwarantuje ci że jak masz żonę ( dziewczynę ) nie przeszła by obojętnie bo juz nie raz laski się nadziały mówiąc o mnie i myśląc że nie rozumiem po Polsku a ty sobie pracuj na świeżym powietrzu i patrz jak ci życie ucieka na starość się może obudzisz

czesio:

--- Cytat: 1941 w 16 Kwi 2013, 18:18:46 ---Znaczy czesio "jesioneczke" to trzeba bedzie zamowic Ci na wymiar.

--- Koniec cytatu ---

no tak z tym to się zgodzę bo najbardziej to mam problem ze spodniami no i koszulami ale daje rade :)

takie czasy że robią spodnie jak dla kobiet :)

1941:
No to jak mnie tak "straszycie" fizycznoscia, zdecydowanie utwierdzam sie w przekonaniu, ze dobrze wybralem uczac sie.

1941:

--- Cytat: czesio w 16 Kwi 2013, 18:30:32 ---no to błysnąć chciałeś ale ci nie wyszło bo przez 10 lat pracowałem w magazynie fizycznie i trenowałem i nie tylko siłownia i bywało że w tyg przewalałem po 100 ton  :o

a pieniedzy mi nie szkoda życie mam jedno i jak najlepiej chce je przeżyć w zdrowiu i sprawności może i jestem rozbudowany ale gwarantuje ci że jak masz żonę ( dziewczynę ) nie przeszła by obojętnie bo juz nie raz laski się nadziały mówiąc o mnie i myśląc że nie rozumiem po Polsku a ty sobie pracuj na świeżym powietrzu i patrz jak ci życie ucieka na starość się może obudzisz

--- Koniec cytatu ---

Czesio to zabrzmialo, jakbys caly "testosteron zjadl" tu na forum, wow!

A mozesz tak napisac koledze piotrowi i mnie co Ty w wojsku robiles?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej