Ogólne > Hydepark
Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)
MalaCzarna:
--- Cytat: aisak w 10 Maj 2013, 20:52:01 ---Nie smiec co ;) ;D?
--- Koniec cytatu ---
Nie będę śmiecić jak przestaniesz decydować z kim mam prawo dyskutować a z kim nie !
nie muszę pytać się nikogo czy mam prawo wysluchiwać innych poglądów i nie prosilam o opinię jaką osobą jest mój rozmówca !
aisak:
--- Cytat: MalaCzarna w 10 Maj 2013, 20:33:53 ---Bronię swojego prawa do samodecydowania !
A poza tym nie lubię jak mi się wtrąca w rozmowę i mówi mi czy z kimś mam dyskutować czy nie .
Jestem dorosła i wiem czego chcę się dowiedzieć, a czego nie i z kim chcę dyskutować.
Myślę ze z Czesiem pomimo skrajnie różnych poglądów mam prawo dyskutować ?!
--- Koniec cytatu ---
A moze forma forum Ci nie odpowiada, hehe ;)? O ile mnie pamiec nie MYLI, zawsze wtracalas swoje 3 groszy wszedzie, gdzie potrzeba i... nie potrzeba :). Wiec umowmy sie, ze teraz po prostu chcesz personalnie mi dowalic, poniewaz.... Ale o tym nie na otwartym forum, prawda :)?
aisak:
--- Cytat: MalaCzarna w 10 Maj 2013, 20:55:15 ---Nie będę śmiecić jak przestaniesz decydować z kim mam prawo dyskutować a z kim nie !
nie muszę pytać się nikogo czy mam prawo wysluchiwać innych poglądów i nie prosilam o opinię jaką osobą jest mój rozmówca !
--- Koniec cytatu ---
Moj watek, mowie co chce :). Nie smiec ;)
happybeti:
MC , cos Ci się chyba "potentegowało".
Chcesz sobie sam na sam z Czesiem pogadać, to poproś go o numer telefonu albo na privach sobie dyskutujcie.
To jest wątek publiczny, założony przez Aisak, więc nie mów jej, czy ma prawo się w nim odzywac.No, hello!!!!
1941:
--- Cytat: aisak w 10 Maj 2013, 20:56:37 ---A moze forma forum Ci nie odpowiada, hehe ;)? O ile mnie pamiec nie MYLI, zawsze wtracalas swoje 3 groszy wszedzie, gdzie potrzeba i... nie potrzeba :). Wiec umowmy sie, ze teraz po prostu chcesz personalnie mi dowalic, poniewaz.... Ale o tym nie na otwartym forum, prawda :)?
--- Koniec cytatu ---
A to sie libida rozszalaly :o! Taki dzien paskudny jakis. ;D
A uroda ze zlosci sie psuje hahaha
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej