Ogólne > Hydepark

Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)

<< < (82/169) > >>

MalaCzarna:

--- Cytat: aisak w 10 Maj 2013, 20:56:37 ---A moze forma forum Ci nie odpowiada, hehe ;)? O ile mnie pamiec nie MYLI, zawsze wtracalas swoje 3 groszy wszedzie, gdzie potrzeba i... nie potrzeba :). Wiec umowmy sie, ze teraz po prostu chcesz personalnie mi dowalic, poniewaz.... Ale o tym nie na otwartym forum, prawda :)?

--- Koniec cytatu ---

Chyba mylisz mnie z sobą !
Nie chcę ci dowalić , chcę abyś zrozumiała ,ze chcę sama decydować z kim będę dyskutować !
Nie chcę wysluchiwać opini ze moj rozmowca jest taki i taki bo ty to wiesz !Sama o tym zdecyduję !

aisak:

--- Cytat: happybeti w 10 Maj 2013, 20:58:24 ---MC , cos Ci się chyba "potentegowało".
Chcesz sobie sam na sam z Czesiem pogadać, to poproś go o numer telefonu albo na privach sobie dyskutujcie.
To jest wątek publiczny, założony przez Aisak, więc nie mów jej, czy ma prawo się w nim odzywac.No, hello!!!!

--- Koniec cytatu ---
betti, bo za duzo gadam, a to moja mama, hehehe 8)

MalaCzarna:
aisak po prostu zostaw mnie w spokoju i będzie OK !

aisak:

--- Cytat: MalaCzarna w 10 Maj 2013, 21:00:13 ---Chyba mylisz mnie z sobą !
Nie chcę ci dowalić , chcę abyś zrozumiała ,ze chcę sama decydować z kim będę dyskutować !
Nie chcę wysluchiwać opini ze moj rozmowca jest taki i taki bo ty to wiesz !Sama o tym zdecyduję !

--- Koniec cytatu ---
:o :o :o
moze tak kamille te, albo jakas meliska, co? Cos sie tak zawziela i "temat" podkrecasz? A sobie gadaj jeden na jednego, co mi do tego?

Milego :)

aisak:

--- Cytat: MalaCzarna w 10 Maj 2013, 21:02:03 ---aisak po prostu zostaw mnie w spokoju i będzie OK !

--- Koniec cytatu ---
:o
ok :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej