Ogólne > Hydepark

Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)

<< < (84/169) > >>

psychopata:
Zeby wrocic do tematu; miesien piwny mi przez zime urosl i chcac sie go pozbyc, wykonalem sumiennie caly program slynnej aerobowej 6 Weidera. Powiem Wam tyle, nie dziala tak, jak obiecuja i jak mozna tu i owdzie przeczytac, a ostatnie dwa tygodnie sa naprawde ciezkie do zniesienia. Wysilek niewspolmierny do efektow.

aisak:

--- Cytat: happybeti w 10 Maj 2013, 21:04:06 ---Tak, dziecko.
Nie wtrącaj się, kiedy starsi i mądrzejsi rozmawiaja ;D 8)

--- Koniec cytatu ---
;D ;D ;D

No..., mama uczyla, a ja ciagle nie odrobilam lekcji :-[ :-[ :-[

1941:

--- Cytat: happybeti w 10 Maj 2013, 21:04:06 ---Tak, dziecko.
Nie wtrącaj się, kiedy starsi i mądrzejsi rozmawiaja ;D 8)

--- Koniec cytatu ---

Zapomnialas dodac: a zwlaszcza gdy dluzej sa w Danii od Ciebie ;D ;D ;D

aisak:

--- Cytat: psychopata w 10 Maj 2013, 21:08:38 ---Zeby wrocic do tematu; miesien piwny mi przez zime urosl i chcac sie go pozbyc, wykonalem sumiennie caly program slynnej aerobowej 6 Weidera. Powiem Wam tyle, nie dziala tak, jak obiecuja i jak mozna tu i owdzie przeczytac, a ostatnie dwa tygodnie sa naprawde ciezkie do zniesienia. Wysilek niewspolmierny do efektow.

--- Koniec cytatu ---
dzieki psycho za powrot do rzeczywistosci i ...normalne zagajenie...

Zaraz odpowiem :)

happybeti:

--- Cytat: psychopata w 10 Maj 2013, 21:08:38 ---Zeby wrocic do tematu; miesien piwny mi przez zime urosl i chcac sie go pozbyc, wykonalem sumiennie caly program slynnej aerobowej 6 Weidera. Powiem Wam tyle, nie dziala tak, jak obiecuja i jak mozna tu i owdzie przeczytac, a ostatnie dwa tygodnie sa naprawde ciezkie do zniesienia. Wysilek niewspolmierny do efektow.

--- Koniec cytatu ---
Moje koleżanki po urodzeniu dzieci to "przerabiały" i tez jakoś żadna z zachwytu nie piała :-\ ::).
Ale jak piszesz, że to taki wysiłek, to szacoon za heroiczne próby :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej