Ogólne > Hydepark
Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)
happybeti:
Och, proste 8)
Jajca- białko- dieta wysokobiałkowa 8) ;D ;D ;D
Bo nie sądzę, by to z "suplementacji" testostronem ;D- no, dużo można o naszej Aisak powiedzieć, ale nie, że się koksuje, co to to nie >:( :D
Krakers:
--- Cytat: happybeti w 19 Maj 2013, 09:16:59 --- no, dużo można o naszej Aisak powiedzieć
--- Koniec cytatu ---
Jestem pełen podziwu, kobieta, która trzyma "język za zębami", wie, ale nie mówi! ;) Aisak ... jest od kogo się uczyć :-X ;) - a masz ... to za Twoje ... braki ... odpowiedzi :P
aisak:
--- Cytat: piotr1 w 19 Maj 2013, 08:57:15 ---ludzie u mnie na wsi zaczeli szeptac ploty we wsiowym sklepie ze pani aisakowa ma jajca...prawda to?
no zeby nie bylo ze nie na temat- jak sie jajca pani aisakowej maja do diet, cwiczen i innych wariactw... 8)
--- Koniec cytatu ---
Dobrze..., a Twoje 8)?
aisak:
--- Cytat: happybeti w 19 Maj 2013, 09:16:59 ---Och, proste 8)
Jajca- białko- dieta wysokobiałkowa 8) ;D ;D ;D
Bo nie sądzę, by to z "suplementacji" testostronem ;D- no, dużo można o naszej Aisak powiedzieć, ale nie, że się koksuje, co to to nie >:( :D
--- Koniec cytatu ---
Nieprawda ;). Ja sie koksuje tym, co ma najwiecej protein 8). Ale to moja tajemnica zdrowia i dobrej kondycji ;)
aisak:
--- Cytat: Krakers w 19 Maj 2013, 11:35:43 ---Jestem pełen podziwu, kobieta, która trzyma "język za zębami", wie, ale nie mówi! ;) Aisak ... jest od kogo się uczyć :-X ;) - a masz ... to za Twoje ... braki ... odpowiedzi :P
--- Koniec cytatu ---
Bolalo ::)!
Odpowiem, odpowiem... nie wytrzymam ;). Ale...pocierpisz jeszcze troche 8)
Btw, jestem niewyuczalna, wada...genetyczna ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej