Ogólne > Hydepark

Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)

<< < (121/169) > >>

aisak:

--- Cytat: Krakers w 30 Maj 2013, 23:52:35 ---eee ... takich to nie mam, ale Ty zdecydowanie powinnaś zgubić mięśnie! ;)

aisaczka - ja już chyba nie wiem o co chodzi ;) - mnie chodzi o to, że jak masz na tych zdjęciach te różne sylwetki przy 68kg ... to każda z tych Pań może zrobić z tą sylwetką co chce ... w sensie tkanki tłuszczowej - że może ją zgubić. Z tym się pewnie zgodzisz, prawda?

A budowa ciała? - w jaki sposób odżywianie, aktywność fizyczna w młodości, hormony i różne ustrojstwo wpływa na późniejszą sylwetkę ... tego pewnie nawet i wybitni profesorowie nie wiedzą ;) Oczywiście dziedziczymy, no, ale pewnie też jest masa innych czynników - ten temat uważam za zamknięty ... dla siebie, w sensie, że mogę się udzielać w tym, o czym wspominałem = zrzucanie, przybieranie, a nie zmiana z gruszki w pietruszkę, czy też jak z 160cm zrobić 199cm ;)

Płyta ... chodnikowa? ;)

--- Koniec cytatu ---
No 8)

Krakers:

--- Cytat: Krakers w 30 Maj 2013, 23:52:35 ---Z tym się pewnie zgodzisz, prawda?

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: aisak w 30 Maj 2013, 23:54:43 ---No 8)

--- Koniec cytatu ---
Nie ma to jak jednotorowe myśli ;)

P.S. jeśli co nieco zamanipulowałem cytatami to sorry :-X
P.S.2 a jeśli Ty "talking to me" po angielsku to będzie kara! :P

aisak:

--- Cytat: Krakers w 31 Maj 2013, 06:26:04 ---Nie ma to jak jednotorowe myśli ;)

P.S. jeśli co nieco zamanipulowałem cytatami to sorry :-X
P.S.2 a jeśli Ty "talking to me" po angielsku to będzie kara! :P

--- Koniec cytatu ---
Gadula potrafi sylabami mowic, w szoku jestes ;)?
Dobra za kare przeczytam twoje posty o wyliczaniu kalorii, moze byc 8)?

Krakers:

--- Cytat: aisak w 31 Maj 2013, 09:02:04 ---Gadula potrafi sylabami mowic, w szoku jestes ;)?
Dobra za kare przeczytam twoje posty o wyliczaniu kalorii, moze byc 8)?

--- Koniec cytatu ---

Tak minimalistycznie było, iż zacząłem się zastanawiać, czy ktoś może aisakównie konto podprowadził ;)

No pewnie, że może być! - trzymam za słowo! (no za słowo, a za co? ;) ). Mogę nawet podpowiedź podsunąć - żeby było "łatwiej" ... te posty były w temacie czesia, który zniknął (temat, czesio chyba pozostał ... takim, jakim był ;) ). W sumie to teraz będzie "za karę", bo zanim je "odzyskasz" to trochę wysiłku zejdzie ... w innym przypadku byłaby to czysta przyjemność ;) - no, ale skoro taką propozycję wysunęła ... to ja się zgadzam :P

1941:
Liczenie kalorii cukrowych???

http://kobieta.wp.pl/kat,26377,title,Licz-cukrowe-kalorie-i-schudnij-9-kilo-w-2-tygodnie,wid,15694608,wiadomosc.html?ticaid=110afb

;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej