Ogólne > Hydepark

Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)

<< < (120/169) > >>

aisak:

--- Cytat: Jomir w 29 Maj 2013, 22:03:41 ---A nie, nie... na przeczytanie wszystkich postow to mnie nie namowisz  ;D
Litosci  ;D ;D ;D

--- Koniec cytatu ---
;) :)

Krakers:
Hello, ale jak nie zgadza? :)
Jomir dobrze to ujęła, że w Twoim przykładzie chodzi o wzrost :) - bo to widać ... gołym  :-X ... okiem ;)

Zresztą jeśli ta ostatnia pani waży sobie 68kg, mierzy - powiedzmy 177cm ... to czy by była jabłkiem, gruszką czy pietruszką - nieważne, a jeśli to by było dla niej ważne (w sensie problemu) ... to już kwestia psychiki ... zresztą najważniejsza jest i tak akceptacja własnego ciała, a to ... pewnie w jakimś stopniu (nawet i sporym) zależy od sylwetki, ale dla mnie 100 razy bardziej pozytywną osobą jest taka uśmiechnięta z nadwagą, aniżeli negatywnie nastawiona do życia z idealną sylwetką ;)

aisak:

--- Cytat: Krakers w 30 Maj 2013, 23:03:01 ---Hello, ale jak nie zgadza? :)
Jomir dobrze to ujęła, że w Twoim przykładzie chodzi o wzrost :) - bo to widać ... gołym  :-X ... okiem ;)

Zresztą jeśli ta ostatnia pani waży sobie 68kg, mierzy - powiedzmy 177cm ... to czy by była jabłkiem, gruszką czy pietruszką - nieważne, a jeśli to by było dla niej ważne (w sensie problemu) ... to już kwestia psychiki ... zresztą najważniejsza jest i tak akceptacja własnego ciała, a to ... pewnie w jakimś stopniu (nawet i sporym) zależy od sylwetki, ale dla mnie 100 razy bardziej pozytywną osobą jest taka uśmiechnięta z nadwagą, aniżeli negatywnie nastawiona do życia z idealną sylwetką ;)

--- Koniec cytatu ---
Ciacho, Ty i folozofia :o :D ? Cos tu nie tak, heheh. No i jak mam napisac, ze sie nie zgadzam :o?  No jasne, jasne, akceptacja, optymizm, psychika, TAK! Ale to nie ten temat chyba, prawda? Powiedz po prostu: PASS 8), a nie zagrywaj na emocjach ...:P.

Upre sie ::). Nie chodzi o wzrost, wage (poszukam rowno wzrostowe i wagowe... jesli tak bardzo Ci zalezy...). Jeszcze raz napisze: chodzi o roznice w budowie ciala ( w sumie, jesli dobrze rozumiem, to wg Ciebie biust to kwestia...eee... diety :D ? ), kosci, ktore "nie przeskoczysz" dieta ani cwiczeniami. Gruba czy chuda gruszka to nadal gruszka, a gruba czy chuda klepsydra (ideal ) to nadal klepsydra.

Zaczynam brzemiec juz jak plyta... :o

aisak:
Ciacho, tjaaaa, chyba mnie... przekonales  ;) :D:

Krakers:

--- Cytat: aisak w 30 Maj 2013, 23:34:31 ---Ciacho, tjaaaa, chyba mnie... przekonales  ;) :D:

--- Koniec cytatu ---
eee ... takich to nie mam, ale Ty zdecydowanie powinnaś zgubić mięśnie! ;)

aisaczka - ja już chyba nie wiem o co chodzi ;) - mnie chodzi o to, że jak masz na tych zdjęciach te różne sylwetki przy 68kg ... to każda z tych Pań może zrobić z tą sylwetką co chce ... w sensie tkanki tłuszczowej - że może ją zgubić. Z tym się pewnie zgodzisz, prawda?

A budowa ciała? - w jaki sposób odżywianie, aktywność fizyczna w młodości, hormony i różne ustrojstwo wpływa na późniejszą sylwetkę ... tego pewnie nawet i wybitni profesorowie nie wiedzą ;) Oczywiście dziedziczymy, no, ale pewnie też jest masa innych czynników - ten temat uważam za zamknięty ... dla siebie, w sensie, że mogę się udzielać w tym, o czym wspominałem = zrzucanie, przybieranie, a nie zmiana z gruszki w pietruszkę, czy też jak z 160cm zrobić 199cm ;)

Płyta ... chodnikowa? ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej