Ogólne > Hydepark

Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)

<< < (139/169) > >>

aisak:

--- Cytat: piotr1 w 10 Cze 2013, 23:08:06 ---Kozy juz nie ma, teraz Japonka bedzie mieć radoche

--- Koniec cytatu ---
Dziewczyny zgodne, to sie podziela 8) :D :D :D

Krakers:
O, to już wiem co to była za lista! - aisaki ... następnym razem proszę nie kodować przekazu :P - gdybym wiedział to bym zakupił wszystko to, o czym pisałaś ... chociaż ja i tak nie potrzebuję :-X ;)
Choinka, chyba będzie trzeba ograniczyć orzechy, bo ja wcinam 5 dziennie, do tego jeszcze 10 "orzechów migdałów" :-X

Ciekawe dlaczego ulubiona stronka :-X ... i dlaczego tak bardzo się podoba? :-X

aisak:

--- Cytat: Krakers w 11 Cze 2013, 06:26:51 ---O, to już wiem co to była za lista! - aisaki ... następnym razem proszę nie kodować przekazu :P - gdybym wiedział to bym zakupił wszystko to, o czym pisałaś ... chociaż ja i tak nie potrzebuję :-X ;)
Choinka, chyba będzie trzeba ograniczyć orzechy, bo ja wcinam 5 dziennie, do tego jeszcze 10 "orzechów migdałów" :-X

Ciekawe dlaczego ulubiona stronka :-X ... i dlaczego tak bardzo się podoba? :-X

--- Koniec cytatu ---
Jasne, jasne...a potem wszystko byloby na mnie :P 8)!

Kazdy/kazda potrzebuje: zdrowie, sila, energia, kondycja i.... eeeee.... ochota ;) nie biora sie z powietrza przeciez ::). Chociaz niektorzy tak twierdza i wtedy pewni lekarze, np L. Starowicz maja, ze sie tak wyraze.... pelne rece roboty ::) :D.

Osobiscie jestem zwolenniczka teorii, ze lepiej zapobiegac, niz leczyc :). Ty nie :o :o :o ;)?

Wiec "wcinam" wszystko, co na liscie, za wyjatkiem... selera naciowego :-[. No nie moge sie przekonac do tego smaku, wykrzywia mnie maxymalnie. Nic nie daje tlumaczenie, ze zdrowy,ze usuwa nadmiar wody w organizmie, ze oczyszcza, ze malo kcal... itp, itd... ::) :(

Ulubiona , bo MEN i bo HEALTH.... ;). Eeeeee....ale to chyba jasne i proste, nie :o :D?

Krakers:
Łomatko, aisaki ... wszystko -1?  :o
po 1) nie wierzę :P
po 2) chociaż to by wyjaśniało ... albo nie, ja się boję teraz pisać bo ktoś jest ... strachliwa :P :-X ;)

Ochota - hmm ... chodzi o dzielnicę Warszawy? yyy ... no nie wiem o czym tu mowa ... :D ;)

Do czego jeszcze nie jesteś w stanie się przekonać? :-X

aisak:

--- Cytat: Krakers w 11 Cze 2013, 15:37:09 ---Łomatko, aisaki ... wszystko -1?  :o
po 1) nie wierzę :P
po 2) chociaż to by wyjaśniało ... albo nie, ja się boję teraz pisać bo ktoś jest ... strachliwa :P :-X ;)

Ochota - hmm ... chodzi o dzielnicę Warszawy? yyy ... no nie wiem o czym tu mowa ... :D ;)

Do czego jeszcze nie jesteś w stanie się przekonać? :-X

--- Koniec cytatu ---
Ze co, ze jak... level -1 :o :o :o? Oby nie.... ;) :D

Ale 1. nie musisz wierzyc, po prostu wyprobuj, chyba... ze sie boisz, hehe 8)
     2. a co by wyjasnialo :o? Wyjasnij prosze, bo wlasnie takie niewyjasnienie budzi we mnie panike totalna i chce poszukania bezpiecznego schronienia.... :'(

Ze ochota....eeeeee.... no coz, ja przyznaje mam, nawet bardzo duza na.... 8). Och....zapomnialam! Przeciez to forum  ;) :D :D :D!

Nie jestem w stanie przekonac sie do ograniczen, tam, gdzie sa one zupelnie nie potrzebne 8).

I co Ty na to :)? Zamilkles :D :D :D?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej