Ogólne > Hydepark
Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)
aisak:
--- Cytat: Krakers w 22 Cze 2013, 12:16:37 ---aisaki - Ty szybka jesteś! - przez 2 minuty tyle naskrobać (+-, bo jeszcze dochodzi odczytanie, wysłanie, korekta :-X ;) )
- wiem, wiem, co to za metoda? ;)
--- Koniec cytatu ---
Chyba godzine.... :o :D :D :D!
Cholefcia... i zawsze zapominam sprawdzic ortografie, przyznaje bez bicia :-[ :D!
Krakers:
yyy ... dzień milczenia? - to się Tobie udało :-X - no pseplasam, no! ;) - mam nadzieję, że też się z siebie śmiejesz :) ... nie, że ja to czynię :-X ;)
O, godzinę! - już lepiej :)
Pszestań tam, kto się pszejmóje ortografiom? - czasami karzdemu zdaży się popełnidź jakiś błont!
Ja tu jeszcze wrócę! ;) - teraz ja "widzę Twoją minę" :P ... a moja była ... lepiej nie pisać ;)
aisak:
--- Cytat: Krakers w 22 Cze 2013, 12:25:25 ---yyy ... dzień milczenia? - to się Tobie udało :-X - no pseplasam, no! ;) - mam nadzieję, że też się z siebie śmiejesz :) ... nie, że ja to czynię :-X ;)
O, godzinę! - już lepiej :)
Pszestań tam, kto się pszejmóje ortografiom? - czasami karzdemu zdaży się popełnidź jakiś błont!
Ja tu jeszcze wrócę! ;) - teraz ja "widzę Twoją minę" :P ... a moja była ... lepiej nie pisać ;)
--- Koniec cytatu ---
Zawsze sie smieje ;), chyba.... ze.... placze ::). Ale to typowo kobiece, prawda ;)?
No juz sie boje, wiec....uciekam ;) :D :D :D :D!
happybeti:
--- Cytat: Krakers w 22 Cze 2013, 12:13:18 ---No tak, a:
"Sex, drugs and rock'n'roll" to beti zostawiła dla siebie :-X
--- Koniec cytatu ---
Nie :).
Na potem 8)
Przyjemności trzeba dozować, by dłużej trwały, nie ? :D
aisak:
--- Cytat: happybeti w 22 Cze 2013, 14:42:11 ---Nie :).
Na potem 8)
Przyjemności trzeba dozować, by dłużej trwały, nie ? :D
--- Koniec cytatu ---
Noooooo :D!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej