Ogólne > Hydepark

Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)

<< < (17/169) > >>

czesio:

--- Cytat: aisak w 16 Kwi 2013, 21:37:49 ---jakie efekty? Mam na mysli spadek tluszczu, wzrost miesni, obwody? Suplementacja? jaka?

--- Koniec cytatu ---

wycinka leka jak teraz trwa 4 tyg początek po masie 110kg tkanka tluszczowa 17%

po 4 tyg waga 105kg tłuszcz 10%- 12%

wzrost miesnia przy wycince raczej nie mozliwy - deficyt kaloryczny

obwody brzuch 89 biceps 47cm udo 68cm - co do suplementacji to tajemnica i nie na zwykłych cwiczacych :)

aisak:

--- Cytat: czesio w 16 Kwi 2013, 21:40:16 ---nie moje hobby

--- Koniec cytatu ---
kurna czesio, wdajesz sie w pogawedki, a mialo byc jak w temacie... eeeee, no nie chcesz sie dzielic wiedza, czy jak :o?

happybeti:

--- Cytat: czesio w 16 Kwi 2013, 21:32:56 ---na dojazdy jest na suplementy jest na zdrowe jedzenie jest na kosmetyki na ryby na ubranka dla dziecka na kolacje z żoną na zabawki i wiele innych rzeczy i widzisz jaki płytki jestem --

a u ciebie na co jest  8)

--- Koniec cytatu ---
U mnie jest na zabawę z dzieckiem, na naukę języka i doskonalenie drugiego, na czytanie książek, na wyjazdy i zwiedzanie ...
Widzisz...ja o niebie, ty o chlebie.Pisałeś, że CZASU nie masz na zainteresowania.
Twoje finanse mnie nie interesują, faktycznie płytki jesteś, skoro na forum wyliczasz, że stać cię na ubranka dla dziecka , kosmetyki i kolację z żoną.Noooo, człowiek sukcesu, hehe .
Sorry, jak zwykle nie umiem siedzieć cicho :P

1941:

--- Cytat: czesio w 16 Kwi 2013, 21:44:08 ---wycinka leka jak teraz trwa 4 tyg początek po masie 110kg tkanka tluszczowa 17%

po 4 tyg waga 105kg tłuszcz 10%- 12%

wzrost miesnia przy wycince raczej nie mozliwy - deficyt kaloryczny

obwody brzuch 89 biceps 47cm udo 68cm - co do suplementacji to tajemnica i nie na zwykłych cwiczacych :)

--- Koniec cytatu ---

No to przy takim "puchnieciu" co stosujesz na rozstepy, bo nie uwierze, ze nie ma z tym problemu?

czesio:

--- Cytat: aisak w 16 Kwi 2013, 21:46:03 --- kurna czesio, wdajesz sie w pogawedki, a mialo byc jak w temacie... eeeee, no nie chcesz sie dzielic wiedza, czy jak :o?

--- Koniec cytatu ---

napiszę ci tak koszta miesiecznie 4000kr

a to jak bym napisał jak jest rozwalił bym system :)

dla normalnego cwiczacego dla relaxu aminokwasy bcca + proteina + zdrowe tluszcze ewentualnie spalacze wspomaganie do diety - ustalenie celu dopasowanie diety i suplementów i odpowiedni trening

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej