Ogólne > Hydepark

Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)

<< < (16/169) > >>

czesio:

--- Cytat: happybeti w 16 Kwi 2013, 21:24:55 ---Ale na dojazdy do siłowni do Kopenhagi jest- widzisz ?
Płytki i skupiony na ciele jesteś, ot , co.

--- Koniec cytatu ---

na dojazdy jest na suplementy jest na zdrowe jedzenie jest na kosmetyki na ryby na ubranka dla dziecka na kolacje z żoną na zabawki i wiele innych rzeczy i widzisz jaki płytki jestem --

a u ciebie na co jest  8)

aisak:

--- Cytat: piotr1 w 16 Kwi 2013, 21:26:37 ---czeslaw,nie rob tego, naukowcy udowodnili ze jedzenie po 20tej jest niezdrowe...tylko prosze , nie mow , ze odebrali im juz tytuly naukowe i ze jest zdrowe...bo wtedy nie bede sie hamowal i zamiast wazyc swoje zdrowe i tluste 130 kg wejde na jakies niezdrowe 134...

--- Koniec cytatu ---
To zalezy. Ostatni posilek powinno sie jesc 3 godziny przed snem. Jak chodzisz spac o 0.00, to 21.00 jest spoko.

Jak chcesz spac spokojnie i dluuugo 8) jedz weglowodany zlozone na kolacje. Np spaghetti oczywiscie z maki pelnoziarnistej z tunczykiem i warzywkami. Jesli chcesz spalac tluszcz w trakcie...spoczynku 8): zjadasz posilek wysokobialkowy, np to, co powyzej napisal czesio

Powodzenia ;)

ps, ale przy tylu kg, coz, no...jakby tu powiedziec, a nie obrazic.... Masakra, hihihi

1941:

--- Cytat: czesio w 16 Kwi 2013, 21:32:56 ---na dojazdy jest na suplementy jest na zdrowe jedzenie jest na kosmetyki na ryby na ubranka dla dziecka na kolacje z żoną na zabawki i wiele innych rzeczy i widzisz jaki płytki jestem --

a u ciebie na co jest  8)

--- Koniec cytatu ---

Jestes instruktorem w jakiejs fimie?

aisak:

--- Cytat: czesio w 16 Kwi 2013, 21:28:21 --- tak jeszcze 3 tyg

--- Koniec cytatu ---
jakie efekty? Mam na mysli spadek tluszczu, wzrost miesni, obwody? Suplementacja? jaka?

czesio:

--- Cytat: 1941 w 16 Kwi 2013, 21:36:59 ---Jestes instruktorem w jakiejs fimie?

--- Koniec cytatu ---

nie moje hobby

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej