Ogólne > Hydepark
Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)
czesio:
--- Cytat: happybeti w 16 Kwi 2013, 21:24:55 ---Ale na dojazdy do siłowni do Kopenhagi jest- widzisz ?
Płytki i skupiony na ciele jesteś, ot , co.
--- Koniec cytatu ---
na dojazdy jest na suplementy jest na zdrowe jedzenie jest na kosmetyki na ryby na ubranka dla dziecka na kolacje z żoną na zabawki i wiele innych rzeczy i widzisz jaki płytki jestem --
a u ciebie na co jest 8)
aisak:
--- Cytat: piotr1 w 16 Kwi 2013, 21:26:37 ---czeslaw,nie rob tego, naukowcy udowodnili ze jedzenie po 20tej jest niezdrowe...tylko prosze , nie mow , ze odebrali im juz tytuly naukowe i ze jest zdrowe...bo wtedy nie bede sie hamowal i zamiast wazyc swoje zdrowe i tluste 130 kg wejde na jakies niezdrowe 134...
--- Koniec cytatu ---
To zalezy. Ostatni posilek powinno sie jesc 3 godziny przed snem. Jak chodzisz spac o 0.00, to 21.00 jest spoko.
Jak chcesz spac spokojnie i dluuugo 8) jedz weglowodany zlozone na kolacje. Np spaghetti oczywiscie z maki pelnoziarnistej z tunczykiem i warzywkami. Jesli chcesz spalac tluszcz w trakcie...spoczynku 8): zjadasz posilek wysokobialkowy, np to, co powyzej napisal czesio
Powodzenia ;)
ps, ale przy tylu kg, coz, no...jakby tu powiedziec, a nie obrazic.... Masakra, hihihi
1941:
--- Cytat: czesio w 16 Kwi 2013, 21:32:56 ---na dojazdy jest na suplementy jest na zdrowe jedzenie jest na kosmetyki na ryby na ubranka dla dziecka na kolacje z żoną na zabawki i wiele innych rzeczy i widzisz jaki płytki jestem --
a u ciebie na co jest 8)
--- Koniec cytatu ---
Jestes instruktorem w jakiejs fimie?
aisak:
--- Cytat: czesio w 16 Kwi 2013, 21:28:21 --- tak jeszcze 3 tyg
--- Koniec cytatu ---
jakie efekty? Mam na mysli spadek tluszczu, wzrost miesni, obwody? Suplementacja? jaka?
czesio:
--- Cytat: 1941 w 16 Kwi 2013, 21:36:59 ---Jestes instruktorem w jakiejs fimie?
--- Koniec cytatu ---
nie moje hobby
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej