Ogólne > Hydepark
Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)
1941:
--- Cytat: czesio w 22 Wrz 2013, 08:24:31 ---
Szkoda ze jeszcze ta Ewa nie mówi ludziom że do tego ćwiczenia bierze ( efedrynę , clenbuterol . t3 . oxandrolon , yohanbinę ) i ze temu tak wygląda 8) a ciemnota przed tv się poci a efektów brak :-[
--- Koniec cytatu ---
Czesio morda moja, ty zyjesz??? Milo ze sie udzielasz :) Wlasnie mialem doczynienia ze strasznie "dyskretna" ochrona hehehehe no Czesio Ciebie pewnie tam braklo, choc i tak bylo calkiem hihihihi Nie, nie !!!! nie mysl ze lomot jakis tylko pogaduchy hehehe
aisak:
--- Cytat: czesio w 22 Wrz 2013, 08:24:31 ---
Szkoda ze jeszcze ta Ewa nie mówi ludziom że do tego ćwiczenia bierze ( efedrynę , clenbuterol . t3 . oxandrolon , yohanbinę ) i ze temu tak wygląda 8) a ciemnota przed tv się poci a efektów brak :-[
--- Koniec cytatu ---
Jak Ty juz cos walniesz, to zalamke idzie przezyc ::). Spokojnie mozna osiagnac takie efekty bez "odzywek". Tylko, ze ja mam takie doswiadczenia po silowni. Nie wiem, jak to wyglada po jej treningu, bo za czyms takim nie przepadam, ale MOZLIWE TO JEST.
Ciemnota? :o Bo sam bierzesz konskie dawki, a bez nich to cienki bolek ;) :D?
1941:
--- Cytat: aisak w 22 Wrz 2013, 10:42:56 ---Jak Ty juz cos walniesz, to zalamke idzie przezyc ::). Spokojnie mozna osiagnac takie efekty bez "odzywek". Tylko, ze ja mam takie doswiadczenia po silowni. Nie wiem, jak to wyglada po jej treningu, bo za czyms takim nie przepadam, ale MOZLIWE TO JEST.
--- Koniec cytatu ---
Czesio nie bierz do siebie ona pewnie chce ale sie boi powiedziec ;) ;D ;D ;D
czesio:
--- Cytat: aisak w 22 Wrz 2013, 10:42:56 ---Jak Ty juz cos walniesz, to zalamke idzie przezyc ::). Spokojnie mozna osiagnac takie efekty bez "odzywek". Tylko, ze ja mam takie doswiadczenia po silowni. Nie wiem, jak to wyglada po jej treningu, bo za czyms takim nie przepadam, ale MOZLIWE TO JEST.
--- Koniec cytatu ---
co do końskie dawki to mam sexu na co dzień ;D ale dla ciebie to obce bo z kompem raczej sie nie da.
Ja nie pisałem o odrzywkach tylko sterydach które ona bierze a co do efektów to jak byś tyle ćwiczyła co pisała pierdoł to może by były- bez odbioru
1941 żyję ale jak większość co wskoczyła na forum stwierdzam że nie chce mi sie kłócić z co poniektórymi modrymi głowami co śmiecą w każdym temacie - ozdrawiam
aisak:
--- Cytat: czesio w 22 Wrz 2013, 13:55:21 ---co do końskie dawki to mam sexu na co dzień ;D ale dla ciebie to obce bo z kompem raczej sie nie da.
Ja nie pisałem o odrzywkach tylko sterydach które ona bierze a co do efektów to jak byś tyle ćwiczyła co pisała pierdoł to może by były- bez odbioru
1941 żyję ale jak większość co wskoczyła na forum stwierdzam że nie chce mi sie kłócić z co poniektórymi modrymi głowami co śmiecą w każdym temacie - ozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Jak krolik :o, super, ciesze sie razem z Toba ;).
Po pierwsze, geniuszu :): ODZYWKI
Po drugie: "odzywki" napisalam w cudzyslowie, co oznacza (krotki wyklad z zakresu klasy 4 polskiej szkoly podstawowej :D ), ze nie traktuje mojej wypowiedzi doslownie, ale metaforycznie (slowko dla "uczonych" ;), ale nie chce mi sie tego Tobie tlumaczyc, wybacz :) ).
Ps. Co to jest "modra" glowa oraz "ozdrawiam" ::) :D?
Przy okazji, interpunkcja sie klania, ale to juz, rozumiem, za duzy wysilek na przezarte sterydami cialo, bo rozumu nie podejrzewam ;).
Ps2. Gdybys tyle cwiczyl, co sie medrkowal, to sterydow bys nie potrzebowal ;) :D.
Kolejnego, nadmuchanego... zycze :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej