Ogólne > Tłumaczenia
"Wnoszę o"
aisak:
--- Cytat: Reksio w 01 Maj 2013, 14:04:53 ---Oj ty tłumaczu nigdzie nie istniejący, jestem tu 25 lat a różnica między naszym pobytem wynosi 18 lat. To ty czytać nawet nie umiesz? Czy za trudne było dla ciebie zdanie, że jestem tu dłużej od ciebie o 18 lat? Ha ha ha, dobra jesteś, niektóre kręgi są właśnie bardzo małe i należą do nich nieliczni. Niektórzy zaś tak jak mi powiedziała osoba, która zna cię prywatnie, przyjeżdżają znikąd, gdzie były nikim, i zgrywają wielką panią bo załapały się na męża. Nie moje słowa, podkreślam, bo ja cię nie znam. Dla mnie przedstawiasz typowy egzemplarz "wannabe".
A pisałam jedynie, co inni forumowicze mi pisali o tobie, kiedy tego forum tak dobrze nie znałam. Teraz mogę sama zobaczyć że jesteś zwykłą pieniaczką, która panicznie boi się o swoją wirtualną pozycję ;D ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
Reksio, kurcze, przykro mi cie czytac, naprawde. Chcialam nie wchodzic w konflikt, ale musze swoje 3 grosze wtracic.
Znam Jomir osobiscie. To wspaniala kobieta. Sama zajeta i zalatana a jednoczesnie nigdy nie odmawiajaca pomocy tym, ktorzy potrzebuja. Madra, inteligentna, z poczuciem humoru, spokojna, wywazona a jednoczesnie bardzo naturalna. Nie zauwazylam ani przez moment, zeby zgrywala wielka pania. A przyjechala jak my wszyscy, no "znikad", czyli z Polski. I uwierz, nie zalapala sie na meza. To raczej maz zalapal sie na Jomir ;). I tak mu juz zostalo i tak jest w nia wpatrzony stale jak w obraz :). Pozazdroscic naprawde.
I co mam jeszcze napisac.... Przykro mi dziewczyny, naprawde, ze skaczecie sobie do oczu...
aisak:
--- Cytat: 1941 w 01 Maj 2013, 16:52:20 ---Moze dzieci sie do kompa dorwaly?
--- Koniec cytatu ---
albo dzien taki...do dupy :-\
1941:
--- Cytat: aisak w 01 Maj 2013, 17:04:58 ---albo dzien taki...do dupy :-\
--- Koniec cytatu ---
Jest taki dzien w tygodniu............... ;)
aisak:
--- Cytat: 1941 w 01 Maj 2013, 17:13:16 ---Jest taki dzien w tygodniu............... ;)
--- Koniec cytatu ---
tjaaa...
@ae@:
Jest taki dzien w tygodniu............... ;)
tjaaa...
1 maja ??!! Specjalny taki? ;D ;D ;D ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej