Ogólne > Praca w Danii
Praca przy gazetach- zarobki
aisak:
--- Cytat: piotr1 w 29 Kwi 2013, 15:58:22 ---hmmm...w sumie to mnie tez--patrz zdjecie gdzies na forum----ale myc nimi jeszcze nie probowalem 8)
greg- nie napinaj sie tak, popusc zwieracze
--- Koniec cytatu ---
Dzizes krajst!!! Ze tak spytam wprost: a plec Twa... jaka :o :o :o ;D ;D ;D??
aisak:
--- Cytat: maciek300 w 29 Kwi 2013, 13:48:48 ---Jaka prawde? Prawde to napisal uzytkownik "gazeciarz" a wy tu piszecie jakies bzdury juz na 7 stron i zasmiecacie tylko temat. Idzcie na dzial hydepark czy jakies inne bzdury i sobie piszcie dalej glupoty. A myszka dopoki kolezanki sie nie pojawily, to pomimo ograniczen umyslowych, sama zauwazyla, ze z kazdym kolejnym postem coraz bardziej pograza sie w g..wnie. Widac na starosc sie niezle w tylku pomieszalo. Wychodzi na to, ze jednak nie za wielu tych gazeciarzy i hydraulikow sie zglosilo pomimo tak usilnych staran myszki zwrocenia na siebie wagi. Widac nawet gazeciarze na wyjezdzie nie sa az w takiej desperacji. Ale nie zalamuj sie myszko, moze ktos wkoncu zadzwoni.
--- Koniec cytatu ---
Hmm,... dziecko, jakby Ci prosto i jasno wytlumaczyc, co to jest "prawda"... Moze wiesz, co? Jak juz masz do czynienia z tymi gazetami, to, niesmialo proponuje, poczytaj cos czasami, ok ;)? Wiesz, pewne wartosci: prawda, kultura, szacunek do kobiet (masz matke?)... Ale co ja Ci bede trula mlody, wiesz lepiej niz ja, co ;) ;D?
aisak:
--- Cytat: greg1969 w 29 Kwi 2013, 15:08:29 ---Szkoda mi Was wszystkich ;D ;D ;D........... szkoda słów :(
--- Koniec cytatu ---
Magne tak og i lige måde :)
myszka0807:
Znam duzo ludzi roznoszacych gazety ale takiego czegos jak Maciej nie widzialam .ale ludzie o odmiennej orientacji seksualnej tak maja ale tak ziajac zolcia do kobiet .moze tranzystor .o Boze kulture z domu sie wynosi wiec nie pytaj go aisak o jego matke .dajmy mu spokoj moze cos z gazet wyczyta miedzy wersami .och chyba jednak nie bo on tu dopabuse zaczyna a juz po katach ustawia wszystkich .biedny maly czlowiek.rozpetal 3 wojne swiatowa .wszystko mu sie nalezy i koniec.Maciek ja nie potrzebuje sprzymierzencow ,i czy kolezanki byly czy nie to nie ja w gownie sie babralam ,TYLKO JA WLASNIE TAKIEMU GOWNU JAK TY CHCIALAM PRZEKAZAC CO WIEM NA TEN TEMAT .a ze zadne cyferki w kwocie 23-27 nie widnialy w moim poscie rzuciles sie do ataku .i nie wychodzi ci mieszkanie na kupie materac przy materacu bo bije z ciebie zla energia .zapracuj wynajmij sobie dom i moze wtedy zaczniesz rozmawiac jak czlowiek bo narazie to jestes podgatunkiem tranzystora .czyli co uwazasz ze aisak hsppybeti tez nie maja racji ?o ty w ....dmuchany!o nie pisze sie ze ,,ktos chce zwrocic na siebie WAGE ,,tylko uwage .poklaskow dla ciebie nie bedzie .my nabilismy juz tyle stron a ty dzieki nam masz juz 20 wiadomosci wiec do dziela brachu do setki juz juz .chyba ze swoj post zlikwidujesz ale to nam zabawe popsujesz .wiec nie rob tego .PROSIMY
myszka0807:
--- Cytat: piotr1 w 29 Kwi 2013, 15:58:22 ---hmmm...w sumie to mnie tez--patrz zdjecie gdzies na forum----ale myc nimi jeszcze nie probowalem 8)
greg- nie napinaj sie tak, popusc zwieracze
--- Koniec cytatu ---
tez masz takie cycuchy??
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej