Ogólne > Praca w Danii

Praca przy gazetach- zarobki

<< < (22/139) > >>

aisak:

--- Cytat: myszka0807 w 29 Kwi 2013, 18:34:20 ---tez masz takie cycuchy??

--- Koniec cytatu ---
;D ;D ;D

lutek:
Tak czytam i czytam....koleżka chciał się czegoś dowiedzieć a wciągnęłaś go kobieto w nie potrzebną kłótnię.Nic na temat konkretnego nie napisałaś ale elokwencją przed koleżankami zabłysnąć chyba chcesz.Zarzucasz Jemu brak wychowania i kultury wyniesionej z domu...a sama dokładnie przeczytaj swoje posty....Anders dupsko zjechał...tranzystor itp.Podobno jesteś starsza...czytając Twoje posty mam wrażenie,że człowiek im starszy tym głupszy.Maciek prawdę napisał...nim nadeszła odsiecz w postaci koleżanek z towarzystwa wzajemnej adoracji to już cedziłaś posty w przepraszającym tonie.Chcesz komuś pomóc?....odpisz rzetelnie a nie nabijasz posty prowokując do kłótni.

aisak:

--- Cytat: lutek w 29 Kwi 2013, 18:46:32 ---Tak czytam i czytam....koleżka chciał się czegoś dowiedzieć a wciągnęłaś go kobieto w nie potrzebną kłótnię.Nic na temat konkretnego nie napisałaś ale elokwencją przed koleżankami zabłysnąć chyba chcesz.Zarzucasz Jemu brak wychowania i kultury wyniesionej z domu...a sama dokładnie przeczytaj swoje posty....Anders dupsko zjechał...tranzystor itp.Podobno jesteś starsza...czytając Twoje posty mam wrażenie,że człowiek im starszy tym głupszy.Maciek prawdę napisał...nim nadeszła odsiecz w postaci koleżanek z towarzystwa wzajemnej adoracji to już cedziłaś posty w przepraszającym tonie.Chcesz komuś pomóc?....odpisz rzetelnie a nie nabijasz posty prowokując do kłótni.

--- Koniec cytatu ---
A Ty? Niby w jakim celu? Pouczanie to nie najlepsza metoda...

1941:
Zanim nie nastapily ataki personalne, informacje byly udzielane scisle w temacie.
Jasne jest, ze tak jak w innych zajeciach, tak i tu stawki sa na tyle zrozniowane i zalezne tez od pracowitosci, ze nie jest to "kalkowane" i ujac to mozna w drodze okreslenia "widelek" w jakich ten zarobek moze byc osiagniety.
Przy czym forum sluzy rownez rozrywce, bo nie doczytalem aby to byo charytatywne forum bezwarunkowej pomocy i informacji polonii.

lutek:

--- Cytat: aisak w 29 Kwi 2013, 18:49:32 --- A Ty? Niby w jakim celu? Pouczanie to nie najlepsza metoda...

--- Koniec cytatu ---
Ja nie napisałem tego posta by sobie nabijać konto...wchodzę tu tylko by czytać i czasami o cos zapytać.Lecz gdy widzę jak wsiedliście na kolesia to wydaje mi się,że powinienem się za Nim ująć i zareagować.Ogólnie te forum schodzi na psy dzięki własnie takim ludziom jak Ty....bardziej duńscy niż duńczycy...mało komu pomagacie,wolicie się raczej unosić i pokazywać wyższość nad tymi,którzy tu dopabuse zaczynają i wszystkiego nie wiedzą.

--- Cytat: 1941 w 29 Kwi 2013, 18:57:30 ---Zanim nie nastapily ataki personalne, informacje byly udzielane scisle w temacie.
Jasne jest, ze tak jak w innych zajeciach, tak i tu stawki sa na tyle zrozniowane i zalezne tez od pracowitosci, ze nie jest to "kalkowane" i ujac to mozna w drodze okreslenia "widelek" w jakich ten zarobek moze byc osiagniety.
Przy czym forum sluzy rownez rozrywce, bo nie doczytalem aby to byo charytatywne forum bezwarunkowej pomocy i informacji polonii.

--- Koniec cytatu ---
Rozrywką nazywasz koleżko osaczenie jakiegoś gościa?.....nędzne te rozrywki.
Bardzo bym prosił moderację o wyczyszczenie tematów ze zbędnych postów(moich też) i pozostawienie rzetelnych informacji.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej