Ogólne > Praca w Danii

Praca przy gazetach- zarobki

<< < (20/139) > >>

happybeti:
I tym oto wpisem ,maćku, dobitnie potwierdziłeś to, co o Tobie wcześniej napisałam.
Może jeszcze jacyś naiwni się znajdą, którzy takiemu bucowi zechcą pomagać.
Widać Twoje ograniczenia umysłowe nie pozwalają ci zauważyc najprostszych spraw.

greg1969:
Szkoda mi Was wszystkich  ;D ;D ;D........... szkoda słów  :(

piotr1:

--- Cytat: myszka0807 w 28 Kwi 2013, 23:47:19 ---ja okna myje ale nie rekoma .Bozia obarczyla mnie pieknym biustem i to wykorzystuje do mycia okienek i tu masz sekret jak duzo zarabiac ;D

--- Koniec cytatu ---

hmmm...w sumie to mnie tez--patrz zdjecie gdzies na forum----ale myc nimi jeszcze nie probowalem 8)

greg- nie napinaj sie tak, popusc zwieracze

myszka0807:

--- Cytat: maciek300 w 29 Kwi 2013, 13:48:48 ---Jaka prawde? Prawde to napisal uzytkownik "gazeciarz" a wy tu piszecie jakies bzdury juz na 7 stron i zasmiecacie tylko temat. Idzcie na dzial hydepark czy jakies inne bzdury i sobie piszcie dalej glupoty. A myszka dopoki kolezanki  sie nie pojawily, to pomimo ograniczen umyslowych, sama zauwazyla, ze z kazdym kolejnym postem coraz bardziej pograza sie w g..wnie. Widac na starosc sie niezle w tylku pomieszalo. Wychodzi na to, ze jednak nie za wielu tych gazeciarzy i hydraulikow sie zglosilo pomimo tak usilnych staran myszki zwrocenia na siebie wagi. Widac nawet gazeciarze na wyjezdzie nie sa az w takiej desperacji. Ale nie zalamuj sie myszko, moze ktos wkoncu zadzwoni.

--- Koniec cytatu ---
Boze jaki ty biedny jestes !wez cxlowiecxku zapier..alaj w pracy i tam okazuj swoja desperacje.ograniczenie na swije zle i dobre strony .twoje negatywne podejscie do kobiet swiadczy o twojej orientacji .ble ble brzydze sie takich ludzi jak ty .idz spac i sumiennie roznos gazety zebys chłystku reklamacji nie mial.nikt sprzymierzencow na forum nie szuka bo nie raz nie dwa nie mialam racji na forum i potrafilam przyjac to z pokora .ale ty sie panoszysz jakbym ci z jeden dystrykt zabrala .wiec pedraku odbij i zacznij byc czlowiekiem a nie podgatunkiem kutasow.takich jeszcze na forum tu nie bylo .JESTES LIDEREM ,tylko szkoda ze w takiej sytuacji

aisak:

--- Cytat: myszka0807 w 29 Kwi 2013, 00:03:55 ---wez sobie ta bo ona mi sie nie podoba ja chce inna

--- Koniec cytatu ---
:-* ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej