Ogólne > Praca w Danii

Praca przy gazetach- zarobki

<< < (24/139) > >>

1941:

--- Cytat: aisak w 29 Kwi 2013, 19:40:52 ---hehehe, nieomylny i wszechdecydujacy ;). Nastepne dziecko nieodrodnej manii na bezstresowe wychowywywanie. Zalapales sie co, hehe ;)?

Na mnie jeden tylko sposob dziala. Podpowiem: niezbedne w procesie myslowym komorki mozgowe u interlokutora  ;).

Proste, prawda :)?

btw, wytlumacz mi tylko jeden fenomen, prosze... Dlaczego tak namietnie mnie czytasz ;) ;D ;D ;D?

--- Koniec cytatu ---

Ha a nad tym to sie akurat nie skupilem :) ;)
Ale pytanie dobre.

lutek:
Jakie wielkie larum się podniosło ;D
Zaiste interlokutor w postaci myszki jest w sam raz....powala na kolana poziomem wypowiedzi,znajomością interpunkcji oraz ortografii tudzież wysokością IQ....jak widać swoj ciągnie do swojego :)
Powiem Wam krótko drogie panie....jesteście żenująco żałosne....PMS?....rychła menopauza czy po prostu "pokażę temu polaczkowi,że jestem bardziej duńska niż nie jedna dunka"? :)Nędza i nic wiecej 8)
Proszę sprytnie koleżki 1941 w to nie mieszać i nie chować się za Jego plecami bo nie mam nic do Niego :)

myszka0807:
Lulek  fajnie ze wstales .jak to forum cie nudzi i uwazasz ze tu nic nie pisza ciekawego to wchodz na ciekawsze fora .wpadasz czytasz bez zrozumienia i uwazasz ze szukam aststy w obronie .i tu lulus sie mylisz bo asyste dajesz mackowi -masz materac  kolo niego?kolega z pokoju? To faktycznie bron go .nie pisalam w kontekscie przepraszajacym  poki odsiecz nie nadeszla bo juz nawet z odsiecza napisalam ułomowi ze nie mialal. Zlych intencji do niego on zaatakowal i ty to teraz robisz z kazdym kto ci nie daje braw .lulek przynudzasz twoja inteligencja jest na poziomie ,,0,,a probujesz oceniac innych .dwoch madrych ustawia wszystkich.my tu taaak dlugo ze robimy bledy .ignora twoich postow to by byla dobra ale pobawimy sie .bo maciek wczoraj uciekl spac a my juz z braku tematu o cyckach pisalismy .

1941:

--- Cytat: lutek w 29 Kwi 2013, 20:31:22 ---Jakie wielkie larum się podniosło ;D
Zaiste interlokutor w postaci myszki jest w sam raz....powala na kolana poziomem wypowiedzi,znajomością interpunkcji oraz ortografii tudzież wysokością IQ....jak widać swoj ciągnie do swojego :)
Powiem Wam krótko drogie panie....jesteście żenująco żałosne....PMS?....rychła menopauza czy po prostu "pokażę temu polaczkowi,że jestem bardziej duńska niż nie jedna dunka"? :)Nędza i nic wiecej 8)
Proszę sprytnie koleżki 1941 w to nie mieszać i nie chować się za Jego plecami bo nie mam nic do Niego :)

--- Koniec cytatu ---

Spoko Lutek, to tylko forum idzie wszystko przezyc! Przeciez tak na dobra mete wszystko to sie odnosi do oceny wyrywkowej uzytkownika, w zaleznosci od (w danym momencie) racji lub nie oraz postawy a nie w calosci personalnie, bo tak naprawde jak osobe ocenic?, po jakims wpisie ktory moze jest jakas prowokantka lub dla jaj? Natomiast kazdy ma charakterek to i "odpyskuje" za swoje, takie zycie.

piotr1:

--- Cytat: lutek w 29 Kwi 2013, 20:31:22 ---Jakie wielkie larum się podniosło ;D

--- Koniec cytatu ---

lutek, dobrze grasz..ale tak sie sklada zeten twoj niby-- kolezka-- czteryjeden, twoim kolezka nie byl i watpie zeby chcial kiedykolwiek byc, to po pierwsze primo
po drugie primo- nie wspominaj o interpunkcji i ortografii bo bedzie to tobie wspominane,ok?pozatym, skoro jestes taki sprytny inaczej to nie wiesz tego ze duzo ludzi ma tutaj klawiaturki dunskie?
po trzecie primo- nie cytuj mnie gdyzponiewaz nie zycze sobie aby byle kto mnie cytowal- nie chce mi sie wyjasniac 8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej