Ogólne > Praca w Danii
Praca przy gazetach- zarobki
Ratatata:
2/3 tego tematu to bełkot - panie moderatorze zrób pan coś z tym 8)
lutek:
Lulek...luleczek....tak się zastanawiam myszko czy Ty aby cos poza 8 klasami szkoły podstawowej skończyłaś?....i na jez.polskim chyba ostra absencja była :)
piotrze...myślałem,że jest primo,duo & trio :)...a byle kto...to Cię zmajstrował :)
1941...KOLEGO :)....masz rację w stu procentach...ale jak już to rozpętałem to muszę to kontynuować...nie dam się zastraszyć i przegadać tym "mądralom" :)
myszka0807:
Lulus ty nasza rozrywko pogadajmy o parkowaniu w Kopenhadze bo ja tam nic ciekawego nie napisze .ja akurat nie mam dunskiej klawiatury ale drapie wszystko na iphoniku 5 .zablysnelam .wyjdzie 6 napewno bedzie za mnie pisac i wtedy bedzie ok .ale zarabisty jestes bo jestes zawodowym kabusewca .ciekawe jak ty piszesz jak miales rece zwiazane z tylu? Ja tez lubie takie gierki ale z facetami ;Dy
Ratatata:
Myszka i to jest twoja taktyka?Czytać czyjeś wcześniejsze posty i je tu przytaczać w ośmieszający sposób ??
Gratuluję!!!!
Lutek,bądź mądrzejszy,ustąp idio... :-X
myszka0807:
--- Cytat: Ratatata w 29 Kwi 2013, 20:48:19 ---2/3 tego tematu to bełkot - panie moderatorze zrób pan coś z tym 8)
--- Koniec cytatu ---
wiesz pisze lulek bo LUTEK TO jakos brzydko .co do mojej edukacji szkolnej to naprawde nie irytuj sie tsk .napisze ci ze studiow nie posiadam ale ty zapewne masz .mykaj i prowokujesz jak maciek .nikt zastraszac cie cie chce .co cie obchodzi kto kogo splodzil ?ublizasz ludziom .splodzil go napewno czlowiek a nie tskie monstrum co ciebie .juz nie wiesz jak sie bronisz bo temat juz dawno ucichl a ty burze rozpetales .zalosny jestes bo i tak sie nikt z twoim zdaniem nie liczy
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej