Ogólne > Praca w Danii

Praca przy gazetach- zarobki

<< < (26/139) > >>

lutek:
Wiedziałem,ze do tego dojdzie ;D...wywlekanie tego co ktoś kiedyś napisał...dobrze,że nie natrzepałem tak jak Ty tylu bzdur bo byś miała długą lekturę :)
Ratatata.....zgadza się.......bastuję...z głupim nie wygrasz :)
Za Twoje oraz KOLEGI :) 1941 zdrowie wznoszę toast herbatą ;D....jedni z niewielu normalni na tym forum....tak trzymać.

myszka0807:
Tak moja taktyka twoje tez sa do czytania ,moje i kazdego wiec gdzie masz problem .geby sie nie widzi to chociaz po postach mozna wiedziec z kim sie ma doczynienoa .jakis problem bo ja go nie mam

myszka0807:

--- Cytat: lutek w 29 Kwi 2013, 21:07:32 ---Wiedziałem,ze do tego dojdzie ;D...wywlekanie tego co ktoś kiedyś napisał...dobrze,że nie natrzepałem tak jak Ty tylu bzdur bo byś miała długą lekturę :)
Ratatata.....zgadza się.......bastuję...z głupim nie wygrasz :)
Za Twoje oraz KOLEGI :) 1941 zdrowie wznoszę toast herbatą ;D....jedni z niewielu normalni na tym forum....tak trzymać.

--- Koniec cytatu ---
no i idz  sobie bo jestes najglupszym z nas wszystkich .wpadasz robisz burze ublizasz patrzysz w papiery ,kto kogo  na swiat sprowadzil .masz juz brawa i idz ustap takim wariatom jak my

lutek:
Ty masz coś z głową kobieto.....niech Cię lekarz obejrzy bo stwarzasz zagrożenie..hehe

aisak:

--- Cytat: lutek w 29 Kwi 2013, 20:31:22 ---Jakie wielkie larum się podniosło ;D
Zaiste interlokutor w postaci myszki jest w sam raz....powala na kolana poziomem wypowiedzi,znajomością interpunkcji oraz ortografii tudzież wysokością IQ....jak widać swoj ciągnie do swojego :)
Powiem Wam krótko drogie panie....jesteście żenująco żałosne....PMS?....rychła menopauza czy po prostu "pokażę temu polaczkowi,że jestem bardziej duńska niż nie jedna dunka"? :)Nędza i nic wiecej 8)
Proszę sprytnie koleżki 1941 w to nie mieszać i nie chować się za Jego plecami bo nie mam nic do Niego :)

--- Koniec cytatu ---
Lutek, dzieciaku, bawisz mnie coraz bardziej 8). Dzieki, ze w lasce swojej starasz sie nas podsumowac. Dobroc Twa nie zna po prostu granic, tak sadze ;).  Kompleks Edypa moze?  Coz, kazdy ma swoje zboczenia, nic mi do Twoich 8).

btw, 1941 to wydaje mi sie odrebna istota ludzka, ktora pisze we wlasnym imieniu, no chyba ze Ty wszechwiedzacy lutek wiesz lepiej, jak zwykle zreszta ;) ;D?

Ale produkuj sie, prosze dalej, lubie sie smiac ;D ;D ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej