Ogólne > Praca w Danii
Praca przy gazetach- zarobki
myszka0807:
No i dzieki jak pizgne tego mopa to w calej Kopenhadze bedzie slychac.a co mi tam?dziekujemy kolego ruszymy szturmem .zobaczysz jaka my zgrana paka wy pojdziecie na urlopy a my kasiutke bedziem zgarniac .przeciez jeden drugiemu musi pomoc.to sie nazywa pomoc rodaka dla rodaka .
aisak:
--- Cytat: myszka0807 w 21 Cze 2013, 10:09:52 ---No i dzieki jak pizgne tego mopa to w calej Kopenhadze bedzie slychac.a co mi tam?dziekujemy kolego ruszymy szturmem .zobaczysz jaka my zgrana paka wy pojdziecie na urlopy a my kasiutke bedziem zgarniac .przeciez jeden drugiemu musi pomoc.to sie nazywa pomoc rodaka dla rodaka .
--- Koniec cytatu ---
:D :D :D :D
myszka0807:
Wiesz tylko jeszcze sie tak zastanawiam czy my bedziemy musialy tak ciezko zapieprzac jak kolega Maciek?zobacz jego na forum to niewidac i ty mawet z takim stazem pobytowym jestes tu bardzo rzadko.przeciez my bez forum to jak nie Polki!napisz ile godzin ci to zajmuje
krzjaw1:
HAHA powiem Ci była śmieszna sytuacja 2 lata temu ktoś podał numer telefonu niby nic ale mieli problem w biurze zawalili im linię . Najbardziej dziwiło szefa że ludzie po polsku próbowali się dogadywać ...Wiem że składają aplikację czasem coś ma ale raczej dla studentów bo nie jest tego wiele...
aisak:
--- Cytat: myszka0807 w 21 Cze 2013, 10:23:37 ---Wiesz tylko jeszcze sie tak zastanawiam czy my bedziemy musialy tak ciezko zapieprzac jak kolega Maciek?zobacz jego na forum to niewidac i ty mawet z takim stazem pobytowym jestes tu bardzo rzadko.przeciez my bez forum to jak nie Polki!napisz ile godzin ci to zajmuje
--- Koniec cytatu ---
Hehehe, kolega Maciek sie lekko przestraszyl, bo wie, jaka jest prawda i wie, ze polonia w sumie jest tu niewielka oraz , ze predzej czy pozniej, znajdzie sie ktos, kto go zna... w realu 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej