Regionalne > Århus, Aalborg ...
Cezary Gmyz w AArhus
maro28:
Zapraszamy wszystkich na spotkanie z dziennikarzem śledczym Cezarym Gmyzem. Dnia 22 czerwca 2013r godzina 17.00, Skæring Skole, Skolevej 200, 8250 Egå niedaleko AArhus. W trakcie spotkania istnieje możliwość zakupu najnowszej książki Cezarego Gmyza, Zawód: dziennikarz śledczy – jest to wywiad rzeka z Cezarym Gmyzem, przeprowadzony przez Piotra Goćka. Wstęp jest bezpłatny, jednak ze względu na spore zainteresowanie prosimy o wcześniejsza rezerwację.
Kontakt email aga.miska@gmail.com lub kom 50303742 Marek
happybeti:
Ojojoj, to juz i po Danii pan "dziennikarz sledczy z zawodu" musi objazd robić? W Polsce brak chętnych na jego "rewelacje" ? ;D ;D ;D Buhaha!
Edytam:
Dajcie spokój z tymi złośliwościami, po co to?
Kto ma ochotę, niech się z nim spotyka, póki jeszcze żyje. Bo jak wiadomo, kto organizuje konferencje na temat Smoleńska, w przededniu "popełnia samobójstwo", zadając sobie obrażenia na całym ciele.
happybeti:
O, kolejna nawiedzona w oparach mgły i helu ;D ;D ;D.
Idź i baw się dobrze .
A, zapomniałam, na spotkaniach sekty ludzie się nie bawią, tylko oddają cześć guru 8).
vordingborg:
--- Cytat: Edytam w 08 Maj 2013, 20:19:25 ---Dajcie spokój z tymi złośliwościami, po co to?
Kto ma ochotę, niech się z nim spotyka, póki jeszcze żyje. Bo jak wiadomo, kto organizuje konferencje na temat Smoleńska, w przededniu "popełnia samobójstwo", zadając sobie obrażenia na całym ciele.
--- Koniec cytatu ---
Będziemy, będziemy :D słyszałem że pomidory do czerwca też dojdą ;D a moja baba nawet kilka razy (tu zaglądała) :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej