Regionalne > Århus, Aalborg ...

Cezary Gmyz w AArhus

<< < (8/8)

1941:

--- Cytat: zpatentem w 26 Cze 2013, 12:51:42 ---Zawsze mnie bedzie dziwic kupowanie drogich biletow na cienizne jak w tv masz: na lezaco w pierwszym vip rzedzie, ze slow motion i z glaskajaca senna potulna zona m/k, bracelone, bayern, dortmund, man u czy real i tez lodowke pare krokow od sofy :)
Pilka dla mnie to najlepsza tabletka nasenna; pozniej po odpoczynku, 2 minutowe resume i mecz odfajkowany :)

--- Koniec cytatu ---

;D ;D ;D

makarpoland:

--- Cytat: zpatentem w 26 Cze 2013, 12:51:42 ---Zawsze mnie bedzie dziwic kupowanie drogich biletow na cienizne jak w tv masz: na lezaco w pierwszym vip rzedzie, ze slow motion i z glaskajaca senna potulna zona m/k, bracelone, bayern, dortmund, man u czy real i tez lodowke pare krokow od sofy :)
Pilka dla mnie to najlepsza tabletka nasenna; pozniej po odpoczynku, 2 minutowe resume i mecz odfajkowany :)

--- Koniec cytatu ---

Cornelius sprzedany za 8,7 EURO do Anglii z "cienkiej dunskiej ligi".

I co powiesz ?

Przypomnij mi sprzedaz jakiegos polskiego grajka z naszej ligi za polowe tej sumy :) Nie licz Mierzejewskiego, bo ten transfer to jakas dziwna sprawa byla.

Dodam, ze cienka dunska liga jest w kryzysie, a jednak Cornelius zostal sprzedany za prawie 3 x wiecej niz Lewy - nasza obecna (i chyba tez w Lechu) gwiazda.

happybeti:
http://sport.dziennik.pl/pilka-nozna/artykuly/431779,lewandowski-wart-39-milionow-euro.html

8)
Jednak trochę się zmieniło, co?
Lewy teraz wart nieco więcej, niż Cornelius?

zpatentem:
"Cornelius sprzedany za 8,7 EURO do Anglii z "cienkiej dunskiej ligi".

I co powiesz ?

Przypomnij mi sprzedaz jakiegos polskiego grajka z naszej ligi za polowe tej sumy :) Nie licz Mierzejewskiego, bo ten transfer to jakas dziwna sprawa byla.

Dodam, ze cienka dunska liga jest w kryzysie, a jednak Cornelius zostal sprzedany za prawie 3 x wiecej niz Lewy - nasza obecna (i chyba tez w Lechu) gwiazda".

Makar, przyjacielu ja nie mam pojecia o polskich pilkarzach, troche pamietam: Brychcego, Pohla , Szymkowiaka byl pozniej jakis Lupanski, Szantrapa, Koniek i Denna, a obecnie gra paru zdolnych "zdrajcow" u frycow. Dosc zartow :)

Dania miala w latach 80-90 wielu pilkarzy grajacych w najlepszych klubach europejskich i tez w reprezentacji efektywnie kabusewanej przez Piontka; obecnie jest tylko Agger no i Ericksen. Tu dzieciaki maja idealne warunki do treningu i talentow jest wiele, niestety nie zawsze zdarza zakwitnac.

Polski sport byl na nieslychanie wysokim poziomie w czasach komuny (byly fundusze bo ludzie zyli tylko miloscia i socjalizmem :) ) Byla lekkoatletyka, szermierka, siatkowka, boks, no i bez watpienia cynkciarstwo. Bylem szczesliwy jak we Wroclawiu moglem w weekend zaliczyc 3-5 roznych meczy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej