Regionalne > Århus, Aalborg ...
Cezary Gmyz w AArhus
behemot:
--- Cytat: maro28 w 04 Maj 2013, 21:48:36 ---Zapraszamy wszystkich na spotkanie z dziennikarzem śledczym Cezarym Gmyzem. Dnia 22 czerwca 2013r godzina 17.00, Skæring Skole, Skolevej 200, 8250 Egå niedaleko AArhus. W trakcie spotkania istnieje możliwość zakupu najnowszej książki Cezarego Gmyza, Zawód: dziennikarz śledczy – jest to wywiad rzeka z Cezarym Gmyzem, przeprowadzony przez Piotra Goćka. Wstęp jest bezpłatny, jednak ze względu na spore zainteresowanie prosimy o wcześniejsza rezerwację.
Kontakt email aga.miska@gmail.com lub kom 50303742 Marek
--- Koniec cytatu ---
Dzięki za info. 100km - możliwe że się przejadę/przejedziemy z żonką i synkiem - zobaczymy...
Trollami internetowymi (vide np. happybeti) nie przejmuj się - (tacy mają to już "we krwi" iż, zaczytani w Gazecie Wybiórczej nie ogarniają otaczającej ich rzeczywistości). Pozdrowienia
makarpoland:
--- Cytat: happybeti w 04 Maj 2013, 22:52:15 ---Ojojoj, to juz i po Danii pan "dziennikarz sledczy z zawodu" musi objazd robić? W Polsce brak chętnych na jego "rewelacje" ? ;D ;D ;D Buhaha!
--- Koniec cytatu ---
Mialem sie nie odzywac juz, ale zaczynam myslec, ze takim jak ty za takie posty to placa.
Dodam tylko, ze we wrzesniu w Kph bedzie znowu Witold Gadowski z nowa ksiazka oraz dwoma innymi - "Wieza komunistow" i "Tragarzami smierci".
Dzieki za info, na 99% przyjade do Århus w czerwcu.
PS. Lista samobojstw smolenskich to juz kolo 30 osob. To nie sa bajki.
1941:
--- Cytat: behemot w 08 Maj 2013, 22:11:43 ---Dzięki za info. 100km - możliwe że się przejadę/przejedziemy z żonką i synkiem - zobaczymy...
Trollami internetowymi (vide np. happybeti) nie przejmuj się - (tacy mają to już "we krwi" iż, zaczytani w Gazecie Wybiórczej nie ogarniają otaczającej ich rzeczywistości). Pozdrowienia
--- Koniec cytatu ---
A Ty bedac ksiedzem to z zona i synem jedziesz?????
Swiat sie konczy. Sami sobie tych Papierzy wykanczacie ;)
happybeti:
--- Cytat: makarpoland w 09 Maj 2013, 00:44:03 ---Mialem sie nie odzywac juz, ale zaczynam myslec, ze takim jak ty za takie posty to placa.
--- Koniec cytatu ---
Tak, tak, Makar.Willy płaci mi za takie posty na poloniainfo ::). 100 koron od wersu ;D
A ja co mam myśleć?
Że robicie z siebie idiotów za darmo? Współczuję ;D 8)
No, ale jak to w sekcie- maluczcy płacą, a guru zarabia, nie ? ;D
BTW, trzeba być wyjątkową hieną, by paść się czyjąś tragedią. Obrzydliwość :-\
1941:
--- Cytat: 1941 w 09 Maj 2013, 02:31:49 ---A Ty bedac ksiedzem to z zona i synem jedziesz?????
Swiat sie konczy. Sami sobie tych Papierzy wykanczacie ;)
--- Koniec cytatu ---
Lubie cytowac samego siebie, co??????
Gdybym mial ochote na spotkanie literackie z jakims literatem to wybralbym nawet jakiegos tworce ludowego co napisal w swoim zwyklym jezyku cos co jest jakas tworczoscia.
Piszac natomiast o wydaniu ksiazki przez dziennikarza, w okreslonym celu czyli politycznym (dla mnie nie jest on zadnym literatem a politycznym propagandzista) piszecie, ze wybieracie sie na wiec polityczny.
Gosciu przy tej okazji wspomaga sobie sprzedaz nakladu propagandy w celu zasilenia wlasnej kieszeni jak tez okreslonego wydawnictwa i posrednio wlasnej strony politycznej. Pewnie nakladzik tej obszernej broszurki utknal w martwym punkcie, to trzeba troche pomoc wlasnej kieszeni, koledzy polityczni zaplaca wszak prawie obowiazek jak skladki partyjne.
Wiec pytam, dlaczego ja mam w tym uczestniczyc?????????
Dlatego, ze niektorzy, o tych pogladach beda obrazac innych ktorzy nie podzielaja ich pogladow? Mam to serdecznie, gleboko w ciezkim "powazaniu" i jak takiego be.....cos tam, oraz makara w tym przypadku (bo zdaje sie cos z orbity lekko zjechal) ktorzy obrazaja mnie i innych z tego powodu.
Oprocz ludzkiej tragedii z tym zwiazanej, co to kogo obchodzi w jakich politycznych oparach absurdu rozpieprzyl sie samolot?
Ktora strona bedzie przy wladzy i tam zamykac bedzie ta druga i juz, samo zycie i historia.
Ja chociaz mam z gola odmienne poglady, zarowno od piszacych zachety propagandowe w tym watku, oraz innych ktorzy maja rozne od tych, nikogo nie obrazam. Uwazam to za cos normalnego, ze inni maja inne pogldy i nie zmuszam ich aby podzielali moje.
Pomimo roznic, Makar nigdy Cie nie obrazalem, ale kolezko zaczynasz przekraczac granice nie tylko dobrego wychowania tego tradycyjnego o ktorym tak sie rozwodzisz, ale i przyzwoitosci, ze o dobrym smaku juz nie wspomne (niechodzi o kuchnie dodam, bo moze nie zalapiesz tak od razu). Tak wiec w buty sobie wsadzcie swoje wiece polityczne Ok?
Bez durnowatych wypisopocin zostawmy to jako reklame "autora" bo ma prawo sie reklamowac i juz.
Do wypisu ksiedza z synem i zona sie nie odniose, bo szkoda Willemu czarny tusz marnowac ;)
A swoja droga makar to juz w Waszym "tradycjonalizmie", celibat ksiezom zniesli i swobodnie wypowiadac sie moga zakonnice?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej