Ogólne > Kącik Kulinarny

Polskie śniadanie

<< < (7/8) > >>

happybeti:

--- Cytat: aisak w 09 Maj 2013, 22:05:42 ---wow, to mnie zdziwilas. Ja nie lubie zbyt duzo soli, ale medister jest nie jadalny dla mnie bez przypraw. Moze to od firmy zalezy?

--- Koniec cytatu ---

Może od regionu????
Może na Zelandii nie doprawiają, a na Fionii przesalają ??? ;D ;D ;D ;D

Jomir:

--- Cytat: 1941 w 09 Maj 2013, 22:57:52 ---Polecam ser "Sokol" z dziurami.

--- Koniec cytatu ---
Sokol jest "debest " :)

lebowski:
Moge podpowiedziec, co z wedlin Dunczycy kupuja w moim sklepiku :-)
wspomniane kabanosy (ida jak woda), bardzo lubia jalowcowa i mysliwska, krakowska no i przepadaja za chlopska (wiejska, swojska, roznie bywa nazywana). Mam amatorow pasztetu z pieca (rozniacy sie od dunskiego zasadniczo) i salcesonu ozorkowego :-) Szynki lubia takie doprawione, jak na przyklad szynka w ziolach, czy przysmak farmera (drobiowa pieczen z ziolami).
To tyle w ramach podpowiedzi. Mam nadzieje, ze poczestunek bedzie sukcesem!

1941:

--- Cytat: lebowski w 10 Maj 2013, 10:59:03 ---Moge podpowiedziec, co z wedlin Dunczycy kupuja w moim sklepiku :-)
wspomniane kabanosy (ida jak woda), bardzo lubia jalowcowa i mysliwska, krakowska no i przepadaja za chlopska (wiejska, swojska, roznie bywa nazywana). Mam amatorow pasztetu z pieca (rozniacy sie od dunskiego zasadniczo) i salcesonu ozorkowego :-) Szynki lubia takie doprawione, jak na przyklad szynka w ziolach, czy przysmak farmera (drobiowa pieczen z ziolami).
To tyle w ramach podpowiedzi. Mam nadzieje, ze poczestunek bedzie sukcesem!

--- Koniec cytatu ---

Lebowski jestes wredny i tyle, takiego smaka mi narobic ;D ;D ;D
A mam daleko, to mi sie troche nie oplaca krecic do Was.

lebowski:
1941, fakt bywam wredny, ale w tym pozytywnym sensie  :P

Wlasnie mam akcje 50% na grillowe smakowitosci. Za moment nie bedzie czym handlowac ;-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej