Ogólne > Hydepark
spotkania forumowe w realu?:)
ThaBoss:
zacnego ze wszechmiar ? o zesz .... nie ogarniam.
MalaCzarna:
--- Cytat: 1941 w 10 Maj 2013, 12:53:19 ---Pewnie, raz to bylo, ze mam robic gdzies pod oknem za balwana ;D
Drugiego razu to nie pamietam, moze staralas sie dosc nieudanie przemycic to gdzies w tresci, te "zaproszenie".
Z cala pewnoscia w obu przypadkach nie otrzymalem do tego "zaproszenia" miejsca gdzie mialoby to nastapic i przynajmniej prob uzgodnienia czasu tego zacnego ze wszechmiar wydarzenia. ;D
--- Koniec cytatu ---
Bo niby to ja taka niegościnna ?
19-ty paskudo jedna ;) :D a dam ci zaraz dowod !
Robilam male spotkanko u mnie w domu , ciebie tez zaprosiłam !
twoj ostatni mail
"Zobacze jak bedzie wygladal moj wekend i dam znac."
I nie dałeś znać i nie przyjechałeś. :D 8)
A my z gośćmi zjedliśmy kluseczki śląskie ,roladki ,kapustka czerwona ,a potem było ciasto i kawusia i duuużo śmiechu !
Teraz planuję grilla i cię nie zaproszę hahahahaha ;)
1941:
--- Cytat: MalaCzarna w 10 Maj 2013, 13:39:03 ---Bo niby to ja taka niegościnna ?
19-ty paskudo jedna ;) :D a dam ci zaraz dowod !
Robilam male spotkanko u mnie w domu , ciebie tez zaprosiłam !
twoj ostatni mail
"Zobacze jak bedzie wygladal moj wekend i dam znac."
I nie dałeś znać i nie przyjechałeś. :D 8)
A my z gośćmi zjedliśmy kluseczki śląskie ,roladki ,kapustka czerwona ,a potem było ciasto i kawusia i duuużo śmiechu !
Teraz planuję grilla i cię nie zaproszę hahahahaha ;)
--- Koniec cytatu ---
Coz chyba jednak sie nie zmartwie, natomiast odruchow zazdrosnych, naturalnie, jestem pozbawiony.
Tak wiec fajnie, ze milo wypoczywacie :)
happybeti:
MCnajpierw robisz sobie odwyk od forum , nie czytasz, nie piszesz, a potem pretensje, że nie zapraszam 8)
Zapraszałam ogólnie wszystkich , na publicznym wątku (juz nie pamietam, którym :P ).To się zaczęli wykręcać ;D 8)
Ale propozycję podtrzymuję- Tall Ships we Fredericii, możemy się tam umówic i poznac/spotkać, kto ma ochotę.
http://www.tallships-fredericia.dk/
myszka0807:
Bylo cos takiego ale chyba kazdy myslal ze to jaja .ale ja spie z toba?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej