Ogólne > Hydepark
spotkania forumowe w realu?:)
1941:
--- Cytat: aisak w 11 Maj 2013, 23:26:02 ---jakies nowe cudo ma byc... dzis zapowiedz widzialam...
--- Koniec cytatu ---
Nie w temacie???? jestem, jakies info??
Jomir:
--- Cytat: aisak w 11 Maj 2013, 23:26:02 ---jakies nowe cudo ma byc... dzis zapowiedz widzialam...
--- Koniec cytatu ---
Przed wakacjami niczego nowego juz nie zaczna, pewnie na jesien zapowiadaja, albo jakas niesmiertelna powtorke puszcza.
Ech... IV sezon, pewnie za 2 lata puszcza o ile Angole nakreca...
1941:
--- Cytat: myszka0807 w 10 Maj 2013, 17:30:09 ---jak tobie kazalam bujac to mowiles ze dsleko mieszkasz
--- Koniec cytatu ---
Myszka pal go licho.
Kuźwa jak mi dasz takie cudenka bujac, przyjade, daje slowo :
happybeti:
--- Cytat: Jomir w 11 Maj 2013, 22:41:13 ---Barbapapamama :)
Kuzwa, leci u mnie 24 na dobe.
--- Koniec cytatu ---
Spoko, przejdzie :). Zastąpi ją inna "ukochana" bajka ;D ;D ;D. My przerabialiśmy po kolei fazy na Teletubisie, Elmo, Hello Kitty, Świat Malej Księżniczki, a ostatnio na topie "Masza i niedźwiedź" .
Te dwie ostatnie zresztą polecam gorąco- na pewno zrozumiesz, o co chodzi, a jeszcze się obśmiejesz sama ;D.
A w ogóle to "Rama Siang" odkąd tylko otworzy oczka >:( :(...
Co prawda moja nauczycielka ze szkoły językowej mówi, że powinnam od niej niuni podziekować za tę tv ;D. No, ale Ciebie to nie dotyczy ;D ;).Ty nie musisz oglądac telewizji dla dzieci, by się z językiem osłuchiwać ;D.
myszka0807:
--- Cytat: 1941 w 12 Maj 2013, 00:26:56 ---Myszka pal go licho.
Kuźwa jak mi dasz takie cudenka bujac, przyjade, daje slowo :
--- Koniec cytatu ---
moje cudenka sa jeszcze lepsze.fotki nigdzie takiej nie poszukasz bo nikt nie ma tyle kasy zeby mi zaplacic za pozowanie ;D.spytaj piotrusia on wie najlepiej jakie sa moje cudenka i nie SILIKONY sama natura.zreszta piotrus weglug swojego strugal .porownywalam kopie z orginalem .IDENTIK.mozesz mu pozazdroscic.jest czego
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej