Ogólne > Hydepark
spotkania forumowe w realu?:)
1941:
--- Cytat: myszka0807 w 12 Maj 2013, 11:51:33 ---moje cudenka sa jeszcze lepsze.fotki nigdzie takiej nie poszukasz bo nikt nie ma tyle kasy zeby mi zaplacic za pozowanie ;D.spytaj piotrusia on wie najlepiej jakie sa moje cudenka i nie SILIKONY sama natura.zreszta piotrus weglug swojego strugal .porownywalam kopie z orginalem .IDENTIK.mozesz mu pozazdroscic.jest czego
--- Koniec cytatu ---
Myszka ta Pani miala naturalne czytalem, to najwieksze cyce Ukrainy!
myszka0807:
Te cudenka jej miga blyszczec tylko na Ukrainie !moje na calym swiecie a naszej Aisak sa na rowni z moimi cudenkami .sprawdz!!! ;D
zpatentem:
No to jeszcze brakuje zeby forumowi mezczyzni zaczeli chwalic sie i opisywac swoje bliskie, jednokie pociechy :)
myszka0807:
--- Cytat: zpatentem w 12 Maj 2013, 12:54:31 ---No to jeszcze brakuje zeby forumowi mezczyzni zaczeli chwalic sie i opisywac swoje bliskie, jednokie pociechy :)
--- Koniec cytatu ---
ha ha ha ale zobacz jaka furore zrobil Piotrus ,prawie wszystkie spac nie moglysmy .ja do dnia dzisiejszego mam drgawki.
aisak:
--- Cytat: myszka0807 w 12 Maj 2013, 11:51:33 ---moje cudenka sa jeszcze lepsze.fotki nigdzie takiej nie poszukasz bo nikt nie ma tyle kasy zeby mi zaplacic za pozowanie ;D.spytaj piotrusia on wie najlepiej jakie sa moje cudenka i nie SILIKONY sama natura.zreszta piotrus weglug swojego strugal .porownywalam kopie z orginalem .IDENTIK.mozesz mu pozazdroscic.jest czego
--- Koniec cytatu ---
;D ;D ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej