Ogólne > Hydepark

spotkania forumowe w realu?:)

<< < (26/34) > >>

1941:

--- Cytat: myszka0807 w 12 Maj 2013, 11:51:33 ---moje cudenka sa jeszcze lepsze.fotki nigdzie takiej nie poszukasz bo nikt nie ma tyle kasy zeby mi zaplacic za pozowanie ;D.spytaj piotrusia on wie najlepiej jakie sa moje cudenka i nie SILIKONY sama natura.zreszta piotrus weglug swojego  strugal .porownywalam kopie z orginalem .IDENTIK.mozesz mu pozazdroscic.jest czego

--- Koniec cytatu ---

Myszka ta Pani miala naturalne czytalem, to najwieksze cyce Ukrainy!

myszka0807:
Te cudenka jej miga blyszczec tylko na Ukrainie !moje na calym swiecie a  naszej Aisak sa na rowni z moimi cudenkami .sprawdz!!! ;D

zpatentem:
No to jeszcze brakuje zeby forumowi mezczyzni zaczeli chwalic sie i opisywac swoje bliskie, jednokie pociechy :)

myszka0807:

--- Cytat: zpatentem w 12 Maj 2013, 12:54:31 ---No to jeszcze brakuje zeby forumowi mezczyzni zaczeli chwalic sie i opisywac swoje bliskie, jednokie pociechy :)

--- Koniec cytatu ---
ha ha ha ale zobacz jaka furore zrobil Piotrus ,prawie wszystkie spac nie  moglysmy .ja do dnia dzisiejszego mam drgawki.

aisak:

--- Cytat: myszka0807 w 12 Maj 2013, 11:51:33 ---moje cudenka sa jeszcze lepsze.fotki nigdzie takiej nie poszukasz bo nikt nie ma tyle kasy zeby mi zaplacic za pozowanie ;D.spytaj piotrusia on wie najlepiej jakie sa moje cudenka i nie SILIKONY sama natura.zreszta piotrus weglug swojego  strugal .porownywalam kopie z orginalem .IDENTIK.mozesz mu pozazdroscic.jest czego

--- Koniec cytatu ---
;D ;D ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej