Ogólne > Hydepark
spotkania forumowe w realu?:)
Jomir:
Betka, Barbapapy nie podrasowali!!! Wciaz ta sama! Rewelacj! Jeno MALO; MALO, MALO!
Gaske Balbinke i Jacka i Agatke tez pamietem!
U nas jakos tez stare bajki (za wyjatkiem Barbapapy nie ida :( ). Mamy "Bolka..." i "Reksia" i "Kota Filemna" i dunska "Cirkeline" i kicha....
"Krolem Lwem" nasza duza corka juz Mala "skatowala" :) Hakumamatata to pierwsza piosenka jaka mloda zaczela spiewac :)
Peter Pedal byl hitem... Zanim Barbapapa wysadzila go z siodla!
myszka0807:
No no ten peter pedal to mi sie tak jakos kojarzy .myslalam ze ,,ł,,nie wydrukowali tylko ,,l,,ale ja zawsze krzywo mysle ;D
aisak:
--- Cytat: myszka0807 w 13 Maj 2013, 22:24:17 ---No no ten peter pedal to mi sie tak jakos kojarzy .myslalam ze ,,ł,,nie wydrukowali tylko ,,l,,ale ja zawsze krzywo mysle ;D
--- Koniec cytatu ---
jak przyjechalam do danii i zobaczylam Peter pedal, to...myslalam, ze zjade ze smiechu ;D ;D ;D
myszka0807:
--- Cytat: aisak w 13 Maj 2013, 22:25:33 ---jak przyjechalam do danii i zobaczylam Peter pedal, to...myslalam, ze zjade ze smiechu ;D ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
ja to samo wlasnie i pomyslalam ,,ojej jaki otwarty kraj ,,dzieci od malenkosci juz ucza tolerancji ;D
aisak:
--- Cytat: myszka0807 w 13 Maj 2013, 22:34:33 ---ja to samo wlasnie i pomyslalam ,,ojej jaki otwarty kraj ,,dzieci od malenkosci juz ucza tolerancji ;D
--- Koniec cytatu ---
najlepiej, odprowadzam bonus-datter do szkoly, a tam na jednych drzwiach: Pedel..., zbladlam ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej