Ogólne > Hydepark
spotkania forumowe w realu?:)
farvela:
--- Cytat: Jomir w 12 Maj 2013, 22:11:30 ---Rozpatrujemy wziecie Malej na Barbapapowy odwyk :)
--- Koniec cytatu ---
a Barbapapy nie znam. Choc tez mam malego smyka w domu. Muszę ogarnać temat :) U nas na tapecie są najczesciej "Mali Einsteini" albo "Ciekawski George". I ciagle nie moge sie z tym pogodzic, ani wytlumaczyc dziecku haha dlaczego w DK Ciekawski George to Peter Pedal ;)
aisak:
Ja znowu po Misku to pokolenie Atomowek (uwielbiamy do dzis, hehe)i Swiata wg Ludwiczka oraz innych tego typu :)
Niestety, nie zarazil sie moim ukochanym Bolkiem i Lolkiem, Zwirkiem i Muchomorkiem, Makowa Panienka, itp, itd... Nie, zebym nie probowala :(
happybeti:
A ja "Barbapapę" pamiętam jeszcze z własnego dzieciństwa ;D 8)
Pewnie ta dzisiejsza "podrasowana" , ale stworki te same :).
myszka0807:
--- Cytat: farvela w 13 Maj 2013, 11:12:19 ---Coś mi to mówi. Moja siostra, sporo młodsza ode mnie, też mnie przed laty tym katowała. Codziennie kilka razy na wideo musiał być Król Lew. A ja z nią - taka terrorystka była. Chyba do tej pory znam piosenki z tego filmu ;)
--- Koniec cytatu ---
ha ha juz jestes jak ,,NASZA,,ale gdzie polskie piwka dla dyrekcji?
myszka0807:
--- Cytat: happybeti w 13 Maj 2013, 16:42:54 ---A ja "Barbapapę" pamiętam jeszcze z własnego dzieciństwa ;D 8)
Pewnie ta dzisiejsza "podrasowana" , ale stworki te same :).
--- Koniec cytatu ---
ja chowalam sie na ,.Jacek i agatka,,szal to byl pozniej ,,gaska balbinka,,bez glosu ale to byly tak fajoskie bajki ze chcialabym wrocic do tamtych czasow .ha ha ha latka tez moglyby sie cofnac ;D no a Barbapapa ma juz 40 lat wiec tez oglodalam ale juz jako szkolne dziecko.to byly czasy !och
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej