Ogólne > Hydepark
spotkania forumowe w realu?:)
aisak:
--- Cytat: piotr1 w 10 Maj 2013, 19:21:30 ---myszka cie obstawi 8)
--- Koniec cytatu ---
no, chyba sie przestalam bac...
Zart 8)
MalaCzarna:
Farvela :) uważam, że takie spotkaniu w realu są naprawdę fajną sprawą. Ludzie się na nowo poznają ,a spędzony wspólnie czas pozwala zawrzeć piękne przyjaźnie . Już sama rozmowa przez telefon lub skype daje naprawdę wiele.
Planuję organizować małe spotkania latem i mamy nadzieję dobrze się bawić. :)
Zycie jest krótkie, więc trzeba je wycisnąć jak cytrynę ! ;D ;D ;D
vordingborg:
--- Cytat: MalaCzarna w 10 Maj 2013, 19:45:55 ---Farvela :) uważam, że takie spotkaniu w realu są naprawdę fajną sprawą. Ludzie się na nowo poznają ,a spędzony wspólnie czas pozwala zawrzeć piękne przyjaźnie . Już sama rozmowa przez telefon lub skype daje naprawdę wiele.
Planuję organizować małe spotkania latem i mamy nadzieję dobrze się bawić. :)
Zycie jest krótkie, więc trzeba je wycisnąć jak cytrynę ! ;D ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
A co wtedy jak ktoś np. Wydrapie ci oczy bo macie różne poglądy polityczne ?
Jomir:
--- Cytat: happybeti w 10 Maj 2013, 15:59:18 ---MCnajpierw robisz sobie odwyk od forum , nie czytasz, nie piszesz, a potem pretensje, że nie zapraszam 8)
Zapraszałam ogólnie wszystkich , na publicznym wątku (juz nie pamietam, którym :P ).To się zaczęli wykręcać ;D 8)
Ale propozycję podtrzymuję- Tall Ships we Fredericii, możemy się tam umówic i poznac/spotkać, kto ma ochotę.
http://www.tallships-fredericia.dk/
--- Koniec cytatu ---
Noo.... ja jade :) jeno nie wiem czy znajde czas na popatrzenie na stateczki. Chyba, ze pozna noca, jesli sil starczy :)
Jomir:
--- Cytat: aisak w 10 Maj 2013, 19:16:39 ---Nie spotykam sie, bo panicznie boje sie obcych 8)
No chyba, ze...bede miala obstawe ;) ;D.
--- Koniec cytatu ---
Gadasz :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej