Ogólne > Hydepark
spotkania forumowe w realu?:)
MalaCzarna:
--- Cytat: vordingborg w 10 Maj 2013, 23:13:27 --- A co wtedy jak ktoś np. Wydrapie ci oczy bo macie różne poglądy polityczne ?
--- Koniec cytatu ---
Eee co ty ! My się baardzo lubimy ! (piszę o osobach ,które zjawią się na grillu ).
Jedni przyjadą ,inni przylecą hahaha wszyscy się już niezmiernie cieszymy ze spotkania.
W takim razie kiełbaski już zamówiłam w pl ;) :D
1941:
--- Cytat: MalaCzarna w 10 Maj 2013, 23:19:57 ---Eee co ty ! My się baardzo lubimy ! (piszę o osobach ,które zjawią się na grillu ).
Jedni przyjadą ,inni przylecą hahaha wszyscy się już niezmiernie cieszymy ze spotkania.
W takim razie kiełbaski już zamówiłam :)
--- Koniec cytatu ---
A co tam w poblizu jest do podpalenia, zeby te kielbaski podpiec?
Bo to tak to zawsze jest, podpalic nie bylo komu a grzac sie i kielbaski piec to wszyscy leca ;D
MalaCzarna:
--- Cytat: 1941 w 10 Maj 2013, 23:22:15 ---A co tam w poblizu jest do podpalenia, zeby te kielbaski podpiec?
Bo to tak to zawsze jest, podpalic nie bylo komu a grzac sie i kielbaski piec to wszyscy leca ;D
--- Koniec cytatu ---
No wiesz skoro ja jestem gospodynią to wypada abym o wszystko zadbała i coś podpalę aby kiełbaski podpiec ;D
Ale.. kolega zapowiedział, że ugotuje smaczny obiad dla nas wszystkich .
Lubi pichcić to zobaczymy co w garach namiesza :D ;)
aisak:
--- Cytat: Jomir w 10 Maj 2013, 23:18:01 ---Gadasz :)
--- Koniec cytatu ---
Ciiii... ;) 8)
1941:
--- Cytat: MalaCzarna w 10 Maj 2013, 23:40:15 ---No wiesz skoro ja jestem gospodynią to wypada abym o wszystko zadbała i coś podpalę aby kiełbaski podpiec ;D
Ale.. kolega zapowiedział, że ugotuje smaczny obiad dla nas wszystkich .
Lubi pichcić to zobaczymy co w garach namiesza :D ;)
--- Koniec cytatu ---
Eeee, jak niczego sie nie podjara do tych kielbasek co to za impreza, Fachurry nie czytalas?
Bez strazy pozarnej, Politi i Ambulance to zadna impreza, co tu wspominac? O czym pisac, czym sie chwalic?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej