Ogólne > Hydepark
spotkania forumowe w realu?:)
aisak:
--- Cytat: Jomir w 11 Maj 2013, 01:03:38 ---
;D ;D ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
;) ;D
happybeti:
--- Cytat: farvela w 11 Maj 2013, 00:44:25 ---hehe, nie było mnie "chwilę"...ale żeście się rozpisali ;)
I właśnie zauważyłam, że zrobiłam orta- spend haha. Za dużo angielskiego chyba.
A to fajnie, że się czasem spotykacie. Rozumiem, że w takim miejscu jak to bywa i nieprzyjemnie, trochę buszując po forum widziałam parę niezłych kwiatków. Ale tak to już na forach bywa. Życie :)
Ja póki co widzę, że parę osób znam "ze słyszenia" (sławni jesteście ;) ), parę osób znam w realu, ale później sie dowiedziałam, że i tu się pojawiają. No nic, eksploruję to miejsce dalej :)
--- Koniec cytatu ---
Farvela, nie "eksploruj" ;)
Rzuc się od razu "na główkę" w wir forumowego życia ;D. Forum rządzi, forum radzi, forum nigdy Cie nie zdradzi ;D
Fajnie, że jesteś :D.
I mam nadzieje, że zagościsz na stałe :)
A propos "orta" i obcych języków.
Wczoraj jeden z moich szefów (pracusie, hehe :P ) poprosił mnie do siebie, by omówić plan dzialań na następny tydzień. Jako, że M. był zajęty, stwierdził, ze nie szkodzi, może mi powiedziec , a ja przekażę.
No więc punkt po punkcie omawiamy listę.Po angielsku, ofkorz ;).
Gdzieś pod koniec widzę w spisie rzeczy do zabrania do Kopenhagi słówko "vogn".
-Take cart, ok. - potwierdzam.
-AAAA!!! "Cart"!!! That's the word! I couldn't find it! Couldn't remember it in English! - wykrzyknął radośnie szef, Irlandczyk z pochodzenia ;D ;D ;D.
myszka0807:
--- Cytat: farvela w 11 Maj 2013, 00:44:25 ---hehe, nie było mnie "chwilę"...ale żeście się rozpisali ;)
I właśnie zauważyłam, że zrobiłam orta- spend haha. Za dużo angielskiego chyba.
A to fajnie, że się czasem spotykacie. Rozumiem, że w takim miejscu jak to bywa i nieprzyjemnie, trochę buszując po forum widziałam parę niezłych kwiatków. Ale tak to już na forach bywa. Życie :)
Ja póki co widzę, że parę osób znam "ze słyszenia" (sławni jesteście ;) ), parę osób znam w realu, ale później sie dowiedziałam, że i tu się pojawiają. No nic, eksploruję to miejsce dalej :)
--- Koniec cytatu ---
my tez tez juz Cie znamy :D
farvela:
--- Cytat: myszka0807 w 11 Maj 2013, 08:44:31 ---my tez tez juz Cie znamy :D
--- Koniec cytatu ---
Tak? ;) Strach się bać :)))))
myszka0807:
--- Cytat: farvela w 11 Maj 2013, 12:31:37 ---Tak? ;) Strach się bać :)))))
--- Koniec cytatu ---
spoko na jutro po piwku dla nas i jak siostra bedziesz traktowana
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej