Ogólne > Hydepark

spotkania forumowe w realu?:)

<< < (8/34) > >>

myszka0807:

--- Cytat: MalaCzarna w 10 Maj 2013, 23:19:57 ---Eee co ty ! My się baardzo lubimy ! (piszę o osobach ,które zjawią się na grillu ).
Jedni przyjadą ,inni przylecą hahaha wszyscy się już niezmiernie cieszymy ze spotkania.
W takim razie kiełbaski już zamówiłam w pl  ;) :D

--- Koniec cytatu ---
dla mnie 3  sztuki i musztardka no i bez chlebka ale piwko moze byc ;D

farvela:
hehe, nie było mnie "chwilę"...ale żeście się rozpisali ;)
I właśnie zauważyłam, że zrobiłam orta- spend haha. Za dużo angielskiego chyba.

A to fajnie, że się czasem spotykacie. Rozumiem, że w takim miejscu jak to bywa i nieprzyjemnie, trochę buszując po forum widziałam parę niezłych kwiatków. Ale tak to już na forach bywa. Życie :)

Ja póki co widzę, że parę osób znam "ze słyszenia" (sławni jesteście ;) ), parę osób znam w realu, ale później sie dowiedziałam, że i tu się pojawiają.  No nic, eksploruję to miejsce dalej :)

aisak:

--- Cytat: farvela w 11 Maj 2013, 00:44:25 ---hehe, nie było mnie "chwilę"...ale żeście się rozpisali ;)
I właśnie zauważyłam, że zrobiłam orta- spend haha. Za dużo angielskiego chyba.

A to fajnie, że się czasem spotykacie. Rozumiem, że w takim miejscu jak to bywa i nieprzyjemnie, trochę buszując po forum widziałam parę niezłych kwiatków. Ale tak to już na forach bywa. Życie :)

Ja póki co widzę, że parę osób znam "ze słyszenia" (sławni jesteście ;) ), parę osób znam w realu, ale później sie dowiedziałam, że i tu się pojawiają.  No nic, eksploruję to miejsce dalej :)

--- Koniec cytatu ---
Spotykamy? Zbyt duzo powiedziane. To raczej fantazja niektorych tu obecnych ;). Jesli juz sie spotykamy, to raczej pojedyncze osoby. Chyba jednak ogolnie rzecz biorac, kazdy troche sie boi tych bezposrednich relacji. Tu jest bezpiecznie, bo... na odleglosc :)

Ale marzenia snuc mozna...

MalaCzarna:

--- Cytat: 1941 w 10 Maj 2013, 23:46:00 ---Eeee, jak niczego sie nie podjara do tych kielbasek co to za impreza, Fachurry nie czytalas?
Bez strazy pozarnej, Politi i Ambulance to zadna impreza, co tu wspominac? O czym pisac, czym sie chwalic?

--- Koniec cytatu ---

ooo nie  :o ! żaden ambulans ;) :D ! Zadne podpalanie  ;) :D ! Zwykły grill musi wystarczyć !
Nie chwalić nie ma się czym skoro tak sprawę stawiasz . Ale z życia trzeba korzystać ile się da!  ;D

Jomir:

--- Cytat: aisak w 11 Maj 2013, 00:50:53 ---Spotykamy? Zbyt duzo powiedziane. To raczej fantazja niektorych tu obecnych ;). Jesli juz sie spotykamy, to raczej pojedyncze osoby. Chyba jednak ogolnie rzecz biorac, kazdy troche sie boi tych bezposrednich relacji. Tu jest bezpiecznie, bo... na odleglosc :)

Ale marzenia snuc mozna...

--- Koniec cytatu ---

;D ;D ;D ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej