Ogólne > Hydepark
ROZTERKI FACETA Z DUŻYM...
aisak:
--- Cytat: piotr1 w 14 Maj 2013, 21:57:08 ---aisak, albo mi sie wydaje , albo widze na twoim awatarze blond kosmyki....powiedz, jestes blondynka za kabusewnica, co?
nie mowie o spieprzaniu z drogi, mowie o trzymaniu sie znakow...ale coz ..blondynka za kabusewnica jadaca do kosmetyczki to jeden z najgorszych rodzajow kabusewniczki...patrzy, robi i mysli o wszystkim ale nie o tym ze jest na drodze wsrod innych...nagle wrzuca kierunek naciskajac rownoczesnie hampel i stajac prawie w miejscu bo zapomniala zelazka wylaczyc albo zobaczyla wystawe i nowa przecene..masakra..nie mam dzis juz weny i troszke jestem zmeczony ale wroce do tego..
--- Koniec cytatu ---
Nooooooooooooooooooooooooo, tjaaaaa... Nie , no skad jestem ruda, zonk 8). Ale... podoba mi sie Twoj tok myslenia ;) ;D
Oki, to fakt. Ale Piotr, zauwaz taki jest Twoj sposob myslenia, mezczyzny w wielkim autku. Natomiast, blondynek ;) ... jest zupelnie inny, bo...kobiecy. Chodzi o to, zeby nauczyc sie wspolzyc (jakkolwiek to brzmi... ::) ) na drodze wszystkich: kobiet, mezczyzn, duzych , malych. Bo chodzi o nasze bezpieczenstwo, czesto o zycie. Wiec przepraszam za poprzedni post, chcialam Cie sprowokowac do kolejnych, ktore moze nam maluczkim otworza oczy na to, co naprawde dzieje sie w kabinie ciezarowek i co powoduje takie a nie inne zachowania ich kabusewcow. Moze nam to ocali zycie, bo...sytuacje na drodze sa przerozne i nieprzewidywalne...
Wiec pisz, ja chetnie poczytam..., ale i skomentuje ;)
suso:
piotrze jechałem na święta Bożego narodzenia do Polski . Na ekspresówce pod Toruniem wlokłem się ok 85 km/h ( mogłem jechać 100) za 5 tirami . Za mną był jeszcze duży ogon samochodów a przed tirami pusto . Gdyby Ci durni kabusewcy dali choć trochę miejsca między ciężarówkami ułatwiło to by jazdę niejednemu resorakowi . Nie każdy ma sportowy samochód żeby wyprzedził tyle samochodów naraz . A nie tylko kabusewcy ciężarówek spieszą się do domu . Wiem jak duże znaczenie ma transport dla gospodarki , ale przydało by się trochę zrozumienia tych dużych dla tych małych.
piotr1:
--- Cytat: suso w 14 Maj 2013, 22:17:08 ---piotrze jechałem na święta Bożego narodzenia do Polski . Na ekspresówce pod Toruniem wlokłem się ok 85 km/h ( mogłem jechać 100) za 5 tirami . Za mną był jeszcze duży ogon samochodów a przed tirami pusto . Gdyby Ci durni kabusewcy dali choć trochę miejsca między ciężarówkami ułatwiło to by jazdę niejednemu resorakowi . Nie każdy ma sportowy samochód żeby wyprzedził tyle samochodów naraz . A nie tylko kabusewcy ciężarówek spieszą się do domu . Wiem jak duże znaczenie ma transport dla gospodarki , ale przydało by się trochę zrozumienia tych dużych dla tych małych.
--- Koniec cytatu ---
zapewniam cie ze ten ogon ciezarowek bluzgal na tego pierwszego- czemu zamula?niektorzy w pl tak jezdza zeby zaoszczedzic paliwo a potem rezerwy sprzedac, w dk tego problemu nie ma raczej
MODYFIKACJA DLA BLONDYNEK
pierwszy jechal 85, za nim wszystkie inne musialy tyle samo i te inne klnely na pierwszego bo kazdy chcial jechac szybciej....w ciezarowce najlepsze predkosc to ok 80 km na godzine, wtedy bierze najmniej paliwa...jak kabusewca ma czas to jedzie te 80 km zeby paliwo zaoszczedzic i potem sprzedac na lewo bo szef nie wie ze kabusewca zaoszczedzil....
aisak:
--- Cytat: piotr1 w 14 Maj 2013, 22:27:39 ---zapewniam cie ze ten ogon ciezarowek bluzgal na tego pierwszego- czemu zamula?niektorzy w pl tak jezdza zeby zaoszczedzic paliwo a potem rezerwy sprzedac, w dk tego problemu nie ma raczej
--- Koniec cytatu ---
Dzizes :o! A po polsku i dla.. .eeee..., rudej 8)?
piotr1:
kontrole
policja uwaza mnie za potencjalnego morderce ktory przegina tacho i lamie wszystkie przepisy
itd uwaza mnie za zlodzieja ktory jezdzi na ropie opłowej bo taniej
celnicy uwazaja mnie za przemytnika alkoholu i fajek
resoraki uwazaja mnie za zawalidroge ktory im tylko przeszkadza
a co my na to?pozostaje nam sie smiac sie ze niedlugo lesniczy wyjdzie z lasu i kominiarz z komina i beda dawac nam mandaty...
jest masa sluzb ktore moga mnie skontrolowac, wrzucic moja karte do czytnika i sprawdzic moje predkosci i czas pracy..i to do 28 dni wstecz..z tego prostego powodu nie oplaca sie lamac przepisow gdziekolwiek sie jezdzi..
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej