Ogólne > Hydepark
ROZTERKI FACETA Z DUŻYM...
Jomir:
To ja poprosze Panow z wielkim ego o sprawdzenie co oznacza "sammenfletning" na autostradzie, bym za kazdym razem drzec nie musiala czy Pan z wielim ego wie i mnie wpusci na autostrade, czy bede musiala sie z nim scigac, czy hamowac na barierce.
Wielu Panow z wielkim ego zapomnina, ba! pewnie i nie wie, ze zgodnie z regula sammenfletnig, ten jest pierwszy kto jest pierwszy, a nie wiekszy.
aisak:
--- Cytat: Jomir w 14 Maj 2013, 22:57:41 ---To ja poprosze Panow z wielkim ego o sprawdzenie co oznacza "sammenfletning" na autostradzie, bym za kazdym razem drzec nie musiala czy Pan z wielim ego wie i mnie wpusci na autostrada, czy bede musiala sie z nim scigac, czy hamowac na barierce.
Wielu Panow z wielkim ego zapomnina, ba! pewnie i nie wie, ze zgodnie z regula sammenfletnig, ten jest pierwszy kto jest pierwszy, a nie wiekszy.
--- Koniec cytatu ---
;D ;D ;D
Sie bic bedziesz :o ;) ;D?
piotr1:
--- Cytat: Jomir w 14 Maj 2013, 22:57:41 ---To ja poprosze Panow z wielkim ego o sprawdzenie co oznacza "sammenfletning" na autostradzie, bym za kazdym razem drzec nie musiala czy Pan z wielim ego wie i mnie wpusci na autostrada, czy bede musiala sie z nim scigac, czy hamowac na barierce.
--- Koniec cytatu ---
wielu panow z wielkim ego ustepuje resorakowi, ale gdy pas zajety to sie nie da i o wiele latwiej jest dostosowac predkosc resorakowi niz przewajchowac ze 3 biegi w dol bo ty sie wlanczasz do ruchu..zwlaszcza po 8 godzinach wajchowania biegami jest to ciezkie i to bardzo...
pozatym przypominam- to ty sie wlanczasz, nie on, wiec to ty ustepujesz pierszenstwa ale skoro wolisz sie scigac to ląduj na barierce..lub po prostu przepusc go i jak sie wlaczysz do ruchu to go wyprzedz lewym pasem- nie latwiej?
Jomir:
--- Cytat: piotr1 w 14 Maj 2013, 23:07:45 ---wielu panow z wielkim ego ustepuje resorakowi, ale gdy pas zajety to sie nie da i o wiele latwiej jest dostosowac predkosc resorakowi niz przewajchowac ze 3 biegi w dol bo ty sie wlanczasz do ruchu..zwlaszcza po 8 godzinach wajchowania biegami jest to ciezkie i to bardzo...
pozatym przypominam- to ty sie wlanczasz, nie on, wiec to ty ustepujesz pierszenstwa ale skoro wolisz sie scigac to ląduj na barierce..lub po prostu przepusc go i jak sie wlaczysz do ruchu to go wyprzedz lewym pasem- nie latwiej?
--- Koniec cytatu ---
Nie Piotr! Nie w Danii!
W Danii, przy wjezdzie na autostrade panuje regula "kto pierwszy ten lepszy". Jezeli jestem na wjazdowce, a Ty na autostradzie, i jestem chocby pol metra przed Toba, to Twoim obowiazkiem jest ustapic mi pierwszenstwa i pomoc wjechac na autostrade. Ty nie robisz wyrzadzasz komus przyslugi to Twoj ZAKICHANY OBOWIAZEK ulatwic wjezdzajacym wjazd na autostrade!
Proponuje doszkolic sie z dunskich przepisow o ruchu drogowym, zanim zlapiesz klipa i spory mandat.
TWoj post jest dla mnie jedynie potwierdzeniem tego co widze na drogach. Zagraniczni kabusewcy na dunskich austradach sa smiertelnym zagrozeniem.
aisak:
--- Cytat: Jomir w 14 Maj 2013, 23:15:56 ---
TWoj post jest dla mnie jedynie potwierdzeniem tego co widze na drogach. Zagraniczni kabusewcy na dunskich austradach sa smiertelnym zagrozeniem.
--- Koniec cytatu ---
No to dobrze, ze sie pojawil taki temat.... Mozna sobie cos wzajemnie wyjasnic na linii opozycji: ciezarowki - osobowki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej