Ogólne > Hydepark

ROZTERKI FACETA Z DUŻYM...

<< < (12/26) > >>

piotr1:
jak juz kiedys powiedzialem do lutka- z byle kim w polemike sie wdawal nie bede..
bardziej od jego chłamu zaciekawil mnie tekst ae czy tam ea- dzieki lutek-
mozesz mi powiedziec za co mu dziekujesz?- bardzo mnie to ..hmm...intryguje

aisak:
Chyba miala gorszy dzien :o. @æ@ tak nie pisze zwykle, a juz na pewno nie dziekuje bucowi z olowianym czerepem....

lutek:

--- Cytat: aisak w 15 Maj 2013, 19:35:19 ---Jak zwykle mily i uprzejmy stary "znajomy" lutek z odpowiednio trzymajacym sie tematu komentarzem, heheh ;) ;D.

Nie pasi? To wio z powrotem na pole, niedlugo sie zacznie czas zbiorow burakow, czas zasilic szeregi wspoltowarzyszy, no nie 8) ;D

--- Koniec cytatu ---
Patrzę kreaturo,że znowu ryj z błocka podniosłaś i wymądrzasz się w temacie o którym nie masz najmniejszego pojęcia...ale Ty chyba tak zawsze....cokolwiek,gdziekolwiek...oby zaistnieć...hehe
A to,że łykasz jak pelikan wkręty tego pseudo kabusewcy to już Twój problem :)

aisak:

--- Cytat: lutek w 15 Maj 2013, 20:40:04 ---Patrzę kreaturo,że znowu ryj z błocka podniosłaś i wymądrzasz się w temacie o którym nie masz najmniejszego pojęcia...ale Ty chyba tak zawsze....cokolwiek,gdziekolwiek...oby zaistnieć...hehe

--- Koniec cytatu ---
:)

1941:

--- Cytat: lutek w 15 Maj 2013, 20:40:04 ---Patrzę kreaturo,że znowu ryj z błocka podniosłaś i wymądrzasz się w temacie o którym nie masz najmniejszego pojęcia...ale Ty chyba tak zawsze....cokolwiek,gdziekolwiek...oby zaistnieć...hehe

--- Koniec cytatu ---

Pseudo? To moze czlowiekiem jestes, z cala pewnoscia ja jestem kabusewca i czlowiekiem. Wiec jak ktos pisze bzdury, ze moze sobie jezdzic jak chce bo 80 to tylko ograniczenie gorne, to nie mamy o czym wcale mowic.
Zamiast obrazac napisz jakim uzytkownikiem drogi jestes Ty, bo na razie tylko bluzgasz pusto.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej