Ogólne > Hydepark

DR2

<< < (8/16) > >>

zpatentem:
sorry,
Czytam i koryguje i koryguje korygacje i wszystko potem poprawiam :)

1941:

--- Cytat: zpatentem w 21 Maj 2013, 22:57:24 ---Artykul potwierdzil absolutnie wszystkie moje stare spostrzezenia i wnioski; juz tu na forum pytalem dlaczego polacy sie tak onanizuja historia, ktora przez setki lat niczego ich nie potrafila nauczyc; zawsze byli zaskoczenie przez sasiadow, przyjaciol czy powodzie, dlaczego zawsze byli spoznieni z powodu mnostwa dyskusji? Dlaczego wiekszosc polskich ulic ma w nazwie: armii.., bohaterow..., ofiar.., wyzwolenia.., niepodleglosci.., zolnierza.., a malo ktora, jezeli jakakolwiek, nazwisko jakiegos polityka czy organizatora z wizjami, planami na lepsza Polske? Dlaczego te powalki sa przyczyna waszego pobytu na obczyznie, kto to wymyslil? Kto ich wybral? A czy dyskutujecie tutaj: ja bym tak zrobil, zmienil, poprawil, nowe idee?

Ten cytat z artykulu jest bardzo aktualny dla ciebie Aisak i nie dyskutowalismy wczoraj, nic bowiem nie slyszalem tylko twoje oburzone wzdychanie ktore nie bylo dla mnie zadnym argumentem :) :

Jesteśmy narodem narcyzów?

"- Statystycznie rzecz biorąc, niestety tak. Z mnóstwem kompleksów. Naszemu wyraźnemu, choć nie dość uzasadnionemu poczuciu wyższości nad innymi towarzyszy poczucie niedocenienia ze strony innych. Jednym z przejawów narcyzmu grupowego jest nadmierne wyczulenie na wszelkie objawy krytyki lub niedocenienia. Przewrażliwienie wręcz. Reakcją jest przesadne eksponowanie swojej obecności i swojej wartości"..

--- Koniec cytatu ---

Ja nie bluzgam do innych forumowiczow.

zpatentem:
Nie wiem co ci poradzic z bluzganiem;aczkolwiek widzialem, calkiem niedawno, ze potrafisz jak chcesz.
W powyzszej dyskusji chodzilo mi o bluzganie Piotra1 na autora artykulu, bez proby jakiejkolwiek argumentacji.

1941:

--- Cytat: zpatentem w 22 Maj 2013, 02:11:35 ---Nie wiem co ci poradzic z bluzganiem;aczkolwiek widzialem, calkiem niedawno, ze potrafisz jak chcesz.
W powyzszej dyskusji chodzilo mi o bluzganie Piotra1 na autora artykulu, bez proby jakiejkolwiek argumentacji.

--- Koniec cytatu ---

Nie wiem, bluzgales akurat nie do piotra1, tylko do mnie a jak i innych rowniez, wiec potwierdzasz sam ta Swoja regule. Wiec ambasador tersci kultury to jestes zaden.
Najwiecej negatywnych ocen wzgledem Polakow, niestety, czytam w Twoich postach i nielicznych innych.
Co do narcyzmu nie bede sie odnosil, bo to akurat widac az nadto.

myszka0807:

--- Cytat: aisak w 22 Maj 2013, 00:29:00 ---Znowu zmieniles i... znowu nie powiadomiles... ;)

--- Koniec cytatu ---
trzeba czytac tu jeszcze masz po polsku pisane ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej