Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...

Częste wypady do polski

<< < (4/5) > >>

myszka0807:

--- Cytat: as.vejle w 30 Maj 2013, 22:46:10 ---ludziska...
po pierwsze - naprawdę wam się nudzi w tej Danii że mi literówki wypominacie ;D.ktoś mi ostatnio napisał ,że to jest forum i może sobie pisać co chce i jak chce i żebym "leżał" czy coś takiego, więc...
po drugie - jeżeli sprawdzicie ogłoszenia w dziale "transport-oferuję" to moje ogłoszenia są tam prawie co tydzień,po czym są kasowane jeżeli nie przeze mnie to przez admina,co nie do końca jest mi na rękę bo wolałbym żeby to ogłoszenie widniało tam cały czas,wiec...
po trzecie - napisałem ten wątek,żeby sobie cały czas wisiał w dziale regionalnym,do którego sporo ludzi zagląda również z innych powodów....

męski foch - dobre  ::)
skasowałem poprzedni wątek "po mesku" gdyż 80% wypowiedzi stanowiło bezsensowne dogryzanie sobie nawzajem - jakbym słuchał bandy dzieciaków w podstawówce,ten też skasuję jak będę chciał, bo mam do tego prawo...

pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---
ło tam ło tam jak jest na gorum dyskusyjnym to podyskutujmy .ile od osoby i czy bedzie cxlowiek ubezpieczony wrazie,,W,,bo busiarze maja takowe ubezpieczenie jak przewoza osoby albo ludziska .
Aisak bylas na tych badaniach z raczka ;D?kiedy ruszasz do pracy?

aisak:

--- Cytat: myszka0807 w 30 Maj 2013, 23:41:41 ---ło tam ło tam jak jest na gorum dyskusyjnym to podyskutujmy .ile od osoby i czy bedzie cxlowiek ubezpieczony wrazie,,W,,bo busiarze maja takowe ubezpieczenie jak przewoza osoby albo ludziska .
Aisak bylas na tych badaniach z raczka ;D?kiedy ruszasz do pracy?

--- Koniec cytatu ---
... a potem as z vajle znowu nam nasze wyjatkowe mysli skasuje, hmm :o ;)?

Lapka jak lapka..trzyma sie, bo..nie ma innego wyjscia, tylko ubranko ma teraz bardziej...eee...twarzowe ;). Troche jeszcze potrwa...nim rusze...

myszka0807:

--- Cytat: aisak w 30 Maj 2013, 23:47:12 ---... a potem as z vajle znowu nam nasze wyjatkowe mysli skasuje, hmm :o ;)?

Lapka jak lapka..trzyma sie, bo..nie ma innego wyjscia, tylko ubranko ma teraz bardziej...eee...twarzowe ;). Troche jeszcze potrwa...nim rusze...

--- Koniec cytatu ---
czemu ma skasowac przeciez jak on chce zeby mu wiecznie wisialo!!(wole jak stoi)to musimy wiecznie pisac bo tak jego temacik schowa sie w hydeparku.troche techniki i sie gubimy.dxis mialam pojebutany dzien mowie Ci aisak chyba sobie polamie dwie giry zeby posiedziec w domu!jeszcze po piwku powinien postawic ze trzymamy to caly czas na widoku.kuzwa ale wdziecznosc.i wez jedz czlowieku z takim do Polski i nagle mu sie odwidzi twoja geba i w polowie drogi cie wysadzi .watek skasowal bo jego -auto jego wiec tez moze cie wysadzic.boze !i gnaj z kopyta taki szmat drogi :-\

aisak:

--- Cytat: myszka0807 w 31 Maj 2013, 00:00:50 ---czemu ma skasowac przeciez jak on chce zeby mu wiecznie wisialo!!(wole jak stoi)to musimy wiecznie pisac bo tak jego temacik schowa sie w hydeparku.troche techniki i sie gubimy.dxis mialam pojebutany dzien mowie Ci aisak chyba sobie polamie dwie giry zeby posiedziec w domu!

--- Koniec cytatu ---
wystarczy paluszek :D. Nie zazdroszcze...pamietam, teraz najgorsza masakra... wiec doceniam wolnosc w sloneczku, na plazy ;)

No..powinien podziekowac 8)

myszka0807:

--- Cytat: aisak w 31 Maj 2013, 00:04:14 ---wystarczy paluszek :D. Nie zazdroszcze...pamietam, teraz najgorsza masakra... wiec doceniam wolnosc w sloneczku, na plazy ;)

No..powinien podziekowac 8)

--- Koniec cytatu ---
przeczytaj moj post wyzej i nie zabieraj sie z takimi egoistami do Polski

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej