Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...

Częste wypady do polski

<< < (3/5) > >>

rey2000:
Hej as-vejle, więc poproś o przypięcie tematu i po ptokach, pozdro !

Jomir:

--- Cytat: as.vejle w 30 Maj 2013, 22:46:10 ---ludziska...
po pierwsze - naprawdę wam się nudzi w tej Danii że mi literówki wypominacie ;D.ktoś mi ostatnio napisał ,że to jest forum i może sobie pisać co chce i jak chce i żebym "leżał" czy coś takiego, więc...
po drugie - jeżeli sprawdzicie ogłoszenia w dziale "transport-oferuję" to moje ogłoszenia są tam prawie co tydzień,po czym są kasowane jeżeli nie przeze mnie to przez admina,co nie do końca jest mi na rękę bo wolałbym żeby to ogłoszenie widniało tam cały czas,wiec...
po trzecie - napisałem ten wątek,żeby sobie cały czas wisiał w dziale regionalnym,do którego sporo ludzi zagląda również z innych powodów....

męski foch - dobre  ::)
skasowałem poprzedni wątek "po mesku" gdyż 80% wypowiedzi stanowiło bezsensowne dogryzanie sobie nawzajem - jakbym słuchał bandy dzieciaków w podstawówce,ten też skasuję jak będę chciał, bo mam do tego prawo...

pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---
Jak chcesz miec ogloszenie, ktore nie znika, skontaktuj sie z Willim, zaplac i bedzie wisialo do "konca swiata i jeden dzien dluzej".

Jomir:

--- Cytat: rey2000 w 30 Maj 2013, 22:50:24 ---Hej as-vejle, więc poproś o przypięcie tematu i po ptokach, pozdro !

--- Koniec cytatu ---
Generalnie, o ile sie nie myle, to reklamy na tym forum sa platne, wiec o ile Willi jak wiem, przymyka oko na pewne sprawy, tak proszenie go o podwieszenie tematu, ktory jest tak naprawde reklama, uwazam za co najmniej nietakt  :D

aisak:

--- Cytat: Jomir w 30 Maj 2013, 23:04:04 ---Generalnie, o ile sie nie myle, to reklamy na tym forum sa platne, wiec o ile Willi jak wiem, przymyka oko na pewne sprawy, tak proszenie go od podwieszenie tematu, ktory jest tak naprawde reklama, uwazam za co najmniej nietakt  :D

--- Koniec cytatu ---
Ciezko do nich cos trafia ludzkim jezykiem... ::). Zaraz focha odstawiaja ;)

btw, ale w sumie...prosic zawsze moga :D

myszka0807:

--- Cytat: Jomir w 30 Maj 2013, 23:02:39 ---Jak chcesz miec ogloszenie, ktore nie znika, skontaktuj sie z Willim, zaplac i bedzie wisialo do "konca swiata i jeden dzien dluzej".

--- Koniec cytatu ---
hola ale to sa chyba slowa Owsiaksa!?!?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej