Ogólne > Hydepark
meldunek w Polsce?
myszka0807:
--- Cytat: Idris w 07 Cze 2013, 09:27:45 ---
Co do Folkeregisteret, fakt moja pomyłka. A , że o liście słyszysz po raz pierwszy nie znaczy, że tak nie jest.
Aktualnie masz meldunek wiec po co kombinować? Lepiej zabierz się za szukanie mieszkania.
--- Koniec cytatu ---
przeciez nie dostal poklasku ani rad jak dalej oszukiwac i napisal ze zrobi jak bedzie chcial.Tuski ,podatki ,adresy ,zolte karty ,kombinowanie i oszczedzanie Bog wie na czym.w/g mnie to juz lato prawie pod namiotem tez dobrze.doceniam zycie uczciwe spokojne bez kombinowania i chyle nisko glowe przed tymi uczciwymi.Tuskowi nie da ale patrzy byw Daniinamataczyc ,skad tacy ludzie sie biora?
1941:
--- Cytat: Idris w 07 Cze 2013, 09:27:45 ---
Co do Folkeregisteret, fakt moja pomyłka. A , że o liście słyszysz po raz pierwszy nie znaczy, że tak nie jest.
Aktualnie masz meldunek wiec po co kombinować? Lepiej zabierz się za szukanie mieszkania.
--- Koniec cytatu ---
A Ty wykształconego lokatora nie przygarniesz??? Moze w bolach glowy chocby pomogł???
Po dunsku gada, no same zalety i oszczednosci :)
Co do przebojowosci i przedsiebiorczosci potencjalnego mieszkanca, chyba nie trzeba Cie przekonywac?
Idris:
--- Cytat: 1941 w 07 Cze 2013, 13:51:45 ---A Ty wykształconego lokatora nie przygarniesz??? Moze w bolach glowy chocby pomogł???
Po dunsku gada, no same zalety i oszczednosci :)
Co do przebojowosci i przedsiebiorczosci potencjalnego mieszkanca, chyba nie trzeba Cie przekonywac?
--- Koniec cytatu ---
Nej tak, a co jesli duzo je?
myszka0807:
Nie istnieje chyba cos takiego jak tymczasowa zolta karta.dzis pytalam sie madrej forumowej glowy.jeszcze troche zaczna w Danii dawac wilcze bilety .to bedzie hiciorka bym go wziela do siebie ale cos musze zrobic z moim facetem.zuzyty juz kest .bardzo chrapie i skarpet i gaci swoich do lazienki nie odnosi
1941:
--- Cytat: Idris w 07 Cze 2013, 13:56:02 ---Nej tak, a co jesli duzo je?
--- Koniec cytatu ---
Cytujac samego klasyka te Nej, Tak! to takie jakies wtorne ;) 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej