Ogólne > Rodzina ...

Wyprawka dla niemowlaka.

<< < (4/11) > >>

Jomir:
Ja tylko czesciowo cierpliwa.
To co naprawde chce, biore teraz - bo pozniej problem z rozmiarami.
Jakos mam dziwnego pecha, ze nie zaleznie od wieku i rozmiaru dzieciakow, zawsze okazuje sie, ze rozmiar moich dzieci jest tym najpopopularniejszym :)

A pozniej to juz lapie jak mi jakies cudenka w lapy wpadna  ;D

zpatentem:

--- Cytat: aisak w 13 Cze 2013, 22:35:08 ---Taki dla niecierpliwych to sie zaczal :D. I on line, tez. Ale na "prawdziwy" znawcy jeszcze czekaja.... 8)

--- Koniec cytatu ---

Rowniez koneserzy :) Ja nic nie potrzebuje! Ja nic nie potrzebuje! Ja nic nie potrzebuje! Chyba zeby bylo cos ciekawego :)

aisak:

--- Cytat: zpatentem w 13 Cze 2013, 23:10:36 ---Rowniez koneserzy :) Ja nic nie potrzebuje! Ja nic nie potrzebuje! Ja nic nie potrzebuje! Chyba zeby bylo cos ladnego :)

--- Koniec cytatu ---
Mam podobnie.... :o :D. Moze tylko... gwiazdki z nieba ;)!

Gajol:
Ja polecam  uzywane rzeczy https://www.moedrehjaelpen.dk/default.aspx?func=article.view&id=499

Baumi:

--- Cytat: Jomir w 13 Cze 2013, 21:44:07 ---Tyle, ze jak z Polski zamowisz i ci sie nie podoba to klapa. NIe wspomne juz o reklamacji - musisz najpierw udowodnic, ze nie jestes wielbladem, a dopabuse jak CI sie uda, bedziesz mogla to zareklamowac.

Tu masz prawo do zwrotu towaru w ciagu 14 dni od daty zakupu (w niektorych sklepach do 30), reklamacje masz na 2 lata i nikt przy reklamacji nie robi problemow.

--- Koniec cytatu ---

Oj nie przesadzaj Jomir. W Polsce obowiązuje prawo, które pozwala na zwrot towaru zakup[ionego przez internet (i tylko w ten sposób) w ciągu 10 dni bez podawania przyczyny. Często jednak sprzedawcy wydłużają ten termin by być bardziej atrakcyjnymi dla klientów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej