Ogólne > Rodzina ...

Wyprawka dla niemowlaka.

<< < (5/11) > >>

zpatentem:
Baumi: A koszt wysylki zwracaja? Wysylka z Dani jest przeciez kosztowna.

Jomir:

--- Cytat: Baumi w 14 Cze 2013, 07:59:18 ---Oj nie przesadzaj Jomir. W Polsce obowiązuje prawo, które pozwala na zwrot towaru zakup[ionego przez internet (i tylko w ten sposób) w ciągu 10 dni bez podawania przyczyny. Często jednak sprzedawcy wydłużają ten termin by być bardziej atrakcyjnymi dla klientów.

--- Koniec cytatu ---
Nie wiedzialam o tym.
Ostatnie moje doswiadczenie z Polski jest z wiosny 2012. CO prawda nie internetowy handel, a stacjonarny. 
Masakra doslownie - kupilam rajstopki dla corki w rozmierze 12 miesiecy,ktore byly wielkosci rozmiaru dla noworodka.
Musialam udowodnic, ze nie jestem wielbladem, dromaderem i oslem, zanim udalo sie te rajstopki zamienic na cokolwiek.
Odddanie nie wchodzilo w gre. Obejrzenie nastepnych czy nie sa rownie male rowniez. I to nie bylo na jakims targu, ale w Smyku.

1941:

--- Cytat: zpatentem w 14 Cze 2013, 11:58:24 ---Baumi: A koszt wysylki zwracaja? Wysylka z Dani jest przeciez kosztowna.

--- Koniec cytatu ---

Tych kosztow nawet w DK nie zwracaja, mam doswiadczenie. Dostałem zwrot kasy za towar ale o kosztach przesyłki zapomnij a nie bede przeciez z palantami sie za 80 kr szarpał z pismami  >:(

leo1:
Ja wiekszosc zeczy jak nie wszystkie kupuje w tym sklepie http://www.kaereboern.dk/ mam do niego nie daleko wiec jezdze dosc czesto teraz w wiekszosci tylko po ubranka,maja baaaaardzo duzy wybor wszystkiego i ceny mniejsze niz w baby sam.Jak jestem w PL.to tez przy okazji kupuje w sklepie Smyk,wszystkie kosmetyki dla dzieciaka kupuje w niemczech.

zpatentem:
Sa, wg. forbrug.dk zobowiazani do pokrycia kosztow przesylki. Uzasadniona reklamacja nie moze nic kosztowac uzytkownika. Zdaje sobie jednak sprawe, ze moga powstac dyskusje.
Kupuje zazwyczaj na ebayu, tam majac paypal jestes dobrze ubezpieczonym, sprzedawcy dbaja o opinie i reaguja pozytywnie. W dk wiekszosc rzeczy  na necie jest duzo za droga dla mnie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej