Ogólne > Rodzina ...

Wyprawka dla niemowlaka.

<< < (6/11) > >>

Anja_an2:
Jomir masz racje ze zamawiajac z Polski trzeba sie liczyc z komplikacjami. Jezeli chodzi o gwarancje to oczywiscie jest i niektore sklepy nawet za wysylke zwracaja. Ja tez bylam ostrozna i jednak sporo rzeczy kupowalam w danii, szczegolnie tych bardziej narazonych na uzycie gwarancji. Ale np smoczki, butelki, pieluchy, posciel itp w Polsce wyszlo sporo taniej

Jomir:

--- Cytat: 1941 w 14 Cze 2013, 13:02:09 ---Tych kosztow nawet w DK nie zwracaja, mam doswiadczenie. Dostałem zwrot kasy za towar ale o kosztach przesyłki zapomnij a nie bede przeciez z palantami sie za 80 kr szarpał z pismami  >:(

--- Koniec cytatu ---

Zawsze masz do dyspozycji www.forbrug.dk

Generalnie jest tak, ze jak oddajesz cale zamowienie z powrotem to musza CI zwrocic pelna wartosc faktury, czyli rowniez wysylke.
Jezeli tylko czesc zamowienia odsylasz, to placisz sam za wysylke.
Za reklamacje, musza pokryc koszty wysylki.
Kary za niedopelnianie praw klienta siegaja 10.000, wiec zaden sklep nie zaprotestuje, jezeli sie upomnisz o swoje i postraszysz zgloszeniem do "forbrug.dk"

Jomir:

--- Cytat: Anja_an2 w 14 Cze 2013, 20:06:23 ---Jomir masz racje ze zamawiajac z Polski trzeba sie liczyc z komplikacjami. Jezeli chodzi o gwarancje to oczywiscie jest i niektore sklepy nawet za wysylke zwracaja. Ja tez bylam ostrozna i jednak sporo rzeczy kupowalam w danii, szczegolnie tych bardziej narazonych na uzycie gwarancji. Ale np smoczki, butelki, pieluchy, posciel itp w Polsce wyszlo sporo taniej

--- Koniec cytatu ---
Dokladnie :)
To co sie moze popsuc, warto kupic w Danii. W miare mozliwosci polecam BabySam, Kære Børn, albo Ønske Børn.
Oni dysponuja i daja sprzet zastepczy na czas naprawy np. wozka, fotelika itp. To wazne, jak dla mnie :)

1941:

--- Cytat: Jomir w 14 Cze 2013, 21:40:42 ---Zawsze masz do dyspozycji www.forbrug.dk

Generalnie jest tak, ze jak oddajesz cale zamowienie z powrotem to musza CI zwrocic pelna wartosc faktury, czyli rowniez wysylke.
Jezeli tylko czesc zamowienia odsylasz, to placisz sam za wysylke.
Za reklamacje, musza pokryc koszty wysylki.
Kary za niedopelnianie praw klienta siegaja 10.000, wiec zaden sklep nie zaprotestuje, jezeli sie upomnisz o swoje i postraszysz zgloszeniem do "forbrug.dk"

--- Koniec cytatu ---

Wiesz co? A o czym ja pisze?
Na co myslisz sie powoływałem co?
Zwrociłem jedna z pozycji ktora przysłano niezgodnie z zamowieniem i nie w takiej ilosci, fakt ze skorygowali fakture ich szczescie.
Zrobili tak dlatego, ze gdyby nie zrealizowali tej pozycji musieli by nierealizowac zamowienia całkiem chodziło o złapanie klienta i nie wypuszczenie zamowienia.
Nie dosc, ze nie zwrocili za odesłanie, a przyznali sie sami do błedu i napisali e mail ze zwroca, a gdy odesłałem im, dostałem tylko za towar  ;D ;D ;D
Teoria, teorią a za 80 kr oni maja wyje........ bo nikt ich nie scignie, za taka kwote, na 10 patoli, zejdzcie ludzie troche na ziemie.
Natomiast firma jest kanciarska i omijam szerokim łukiem. Nazwy nie podam bo i tak pewnie nikt tam z forumowiczow czy Polakow, nie robi zakupow procz mojego jednego i ostatniego razu. Mysle, ze głupie palanty bo stracili stałego klienta na conajmniej 700 miesiecznie. Śmierc frajerom za 80 kr hahaha

aisak:

--- Cytat: 1941 w 14 Cze 2013, 21:52:05 ---Wiesz co? A o czym ja pisze?
Na co myslisz sie powoływałem co?
Zwrociłem jedena z pozycji ktora przysłano niezgodnie z zamowieniem. Nie dosc, ze nie zwrocili za odesłanie, a przyznali sie sami do błedu i napisali e mail ze zwroca, a gdy odesłałem im, dostałem tylko za towar  ;D ;D ;D
Teoria, teorią a za 80 kr oni maja wyje........ bo nikt ich nie scignie, za taka kwote, na 10 patoli, zejdzcie ludzie troche na ziemie.
Natomiast firma jest kanciarska i omijam szerokim łukiem. Nazwy nie podam bo i tak pewnie nikt tam z forumowiczow czy Polakow, nie robi zakupow procz mojego jednego i ostatniego razu. Mysle, ze głupie palanty bo stracili stałego klienta na conajmniej 700 miesiecznie. Śmierc frajerom za 80 kr hahaha

--- Koniec cytatu ---
Dokladnie tak jest. Teoria swoja droga, a zycie w Danii... swoja. Trzeba zejsc po prostu na ziemie i przyznac, ze sami Dunczycy tez opanowali niemalze do perfekcji sposoby, by sie wymigac od prawa... I to nie tylko w tej dziedzinie....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej