Ogólne > Hydepark

pozwolenie na auto || rok 2013 zmiany - wszelkie watpliwosci

<< < (4/8) > >>

aisak:
Pobyt staly po 1,5 roku :o?

1941:
Sorrki cos pokickałem.
W tym stanie rzeczy, to rowniez przenoszac swoje interesy zyciowe do DK trzeba miec swiadomosc obowiazkow jakie z tego płyna.
Tylko, za teraz skonczyły sie bale a zaczeła rzeczywistosc.
Pewnie na studiach o tym nie ucza.

Amoniac:
pobyt staly po 1,5 roku? az sam nie rozumiem tego pytania ;]  Zrozumialem ze nie ma takiej mozliwosci wykombinowania tego w ten sposob jak pisalem jezeli w danii jestem tak dlugi okres czasu studiujac i pracujac na etat... Pozostaje mi wjechac autem juz z pozwoleniem  - teraz tylko skladac ofiary wyprawiac rytualy az moze krolewski SKAT sie zegnie :) szczerze mowiac nie ogarniam tego jak znajomi ktorzy maja tutaj auta jezdzac na kopiach wnioskow ze SKATa moga spac spokojnie.. ciekawe..

1941:

--- Cytat: Amoniac w 15 Cze 2013, 00:42:58 ---pobyt staly po 1,5 roku? az sam nie rozumiem tego pytania ;]  Zrozumialem ze nie ma takiej mozliwosci wykombinowania tego w ten sposob jak pisalem jezeli w danii jestem tak dlugi okres czasu studiujac i pracujac na etat... Pozostaje mi wjechac autem juz z pozwoleniem  - teraz tylko skladac ofiary wyprawiac rytualy az moze krolewski SKAT sie zegnie :) szczerze mowiac nie ogarniam tego jak znajomi ktorzy maja tutaj auta jezdzac na kopiach wnioskow ze SKATa moga spac spokojnie.. ciekawe..

--- Koniec cytatu ---

Ryzyk fizyk.
Zobaczysz ich spokoj jak zaczna sie wpisy na forum  ;)

aisak:

--- Cytat: Amoniac w 15 Cze 2013, 00:42:58 ---pobyt staly po 1,5 roku? az sam nie rozumiem tego pytania ;]  Zrozumialem ze nie ma takiej mozliwosci wykombinowania tego w ten sposob jak pisalem jezeli w danii jestem tak dlugi okres czasu studiujac i pracujac na etat... Pozostaje mi wjechac autem juz z pozwoleniem  - teraz tylko skladac ofiary wyprawiac rytualy az moze krolewski SKAT sie zegnie :) szczerze mowiac nie ogarniam tego jak znajomi ktorzy maja tutaj auta jezdzac na kopiach wnioskow ze SKATa moga spac spokojnie.. ciekawe..

--- Koniec cytatu ---
Znasz powiedzenie: nosil wilk razy kilka? Tez znam cwaniakow i kombinatorow... do pierwszej wpadki. Ale jak sobie poscielesz, tak sie wyspisz, no nie?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej