Ogólne > Hydepark
pozwolenie na auto || rok 2013 zmiany - wszelkie watpliwosci
Krakers:
W dłuższym - 2 tygodnie ;)
Nie masz prawa poruszać się autem na PL blachach jeśli nie przebywasz w DK w "celach turystycznych" i nie posiadasz ... pozwolenia - to tak "prawnie", a nie "praktycznie".
Amoniac:
Reasumujac : JEZELI mam staly pobyt i przyjezdzam autem na polskich blachach to mam 14 dni na zarejestrowanie auta. Jezeli mam staly pobyt(nie moge w sumie nie miec) moge przyjechac autem na 14 dni i miec wyslany wniosek o pozwolenie na auto lecz po 14 dniach i tak musze nim wyjechac bo na odpowiedz i tak nadal musze czekac bez mozliwosci przemieszczania sie autem w danii? zgadza sie?
Czyli jezeli nie chce przerejestrowywac auta - moge tylko wjechac na teren danii JUZ z pozwoleniem tak? Wniosek i wszelkie dowody ze go zlozylem nie daja mi "czasu" ?
Krakers:
Naskrobię coś jutro.
Amoniac:
Bardzo mi zalezy na informacji pozdrawiam! Z tego co po prostu slyszalem to jezeli mam wszystkie kopie tego co wyslalem do SKATa dotyczace mojego wniosku o pozwolenie mam czas az mi odpowiedza a pozniej jak dostane odmowe musze wyjechac w okreslonym terminie (tak znajomemu odpisali)
1941:
--- Cytat: Amoniac w 14 Cze 2013, 10:34:12 ---Bardzo mi zalezy na informacji pozdrawiam! Z tego co po prostu slyszalem to jezeli mam wszystkie kopie tego co wyslalem do SKATa dotyczace mojego wniosku o pozwolenie mam czas az mi odpowiedza a pozniej jak dostane odmowe musze wyjechac w okreslonym terminie (tak znajomemu odpisali)
--- Koniec cytatu ---
Przerejestruj.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej