Ogólne > Hydepark

Posty Grzegorza Odense....

<< < (5/22) > >>

Jomir:

--- Cytat: aisak w 23 Cze 2013, 00:09:26 ---Hej, hej, hvad fabler du om :o? Jakiej zlosci, jakiego uprzedzenia? Przeciez ja nic tu nie napisalam, tylko wkleilam posty Grzegorza. On chyba nie byl outsiderem, co?

Co to znaczy, nie zrozumiesz? Rozumiem po swojemu, bawie sie tym, wyszukuje smiesznosci  nie tylko po dunskiej, ale i po polskiej stronie.

Taka juz mam nature, bez polknietego kija na sztywno ;) :D.

Luzik, Jomir 8) :D

--- Koniec cytatu ---
Skad wiesz, ze nie byl outsiderem?
Znasz go, wiesz?
Powiedz mi jak mozna czuc sie czescia danego spoleczenstwa, majac do niego tak negatywne nastawienie?

1941:

--- Cytat: aisak w 23 Cze 2013, 00:09:26 ---Hej, hej, hvad fabler du om :o? Jakiej zlosci, jakiego uprzedzenia? Przeciez ja nic tu nie napisalam, tylko wkleilam posty Grzegorza. On chyba nie byl outsiderem, co?

Co to znaczy, nie zrozumiesz? Rozumiem po swojemu, bawie sie tym, wyszukuje smiesznosci  nie tylko po dunskiej, ale i po polskiej stronie.

Taka juz mam nature, bez polknietego kija na sztywno ;) :D.

Luzik, Jomir 8) :D

--- Koniec cytatu ---

Jestem tego samego zdania co Jomir, nie wystaczy mieszkac na Jylland aby przypisywac sobie cechy.
Te cechy trzeba miec naturalnie w sobie i wowczas wpasowywac sie w rzeczywistosc ktora Ci najbardziej pasuje.

Jomir:
Czesto uzywasz zwrotu:
hej, hvad fabler du om ?
Czy sprawdzilas co on oznacza???

Grzecznie ujmujac: "co Ty pleciesz",  a niegrzecznie "o czym pieprzysz", jestes pewna, ze o to chcialas zapytac?

.

aisak:

--- Cytat: Jomir w 23 Cze 2013, 00:16:10 ---Czesto uzywasz zwrotu:
hej, hvad fabler du om ?
Czy sprawdzilas co on oznacza???

Grzecznie ujmujac: "co Ty pleciesz",  a niegrzecznie "o czym pieprzysz", jestes pewna, ze o to chcialas zapytac?

.

--- Koniec cytatu ---
Nauczyl mnie go zpatentem, zebym sie grzeczniej wyrazala 8).

Upsss, a to takie niegrzeczne ::) ;). Zartownis z niego :D :D!

aisak:

--- Cytat: Jomir w 23 Cze 2013, 00:12:56 ---Skad wiesz, ze nie byl outsiderem?
Znasz go, wiesz?
Powiedz mi jak mozna czuc sie czescia danego spoleczenstwa, majac do niego tak negatywne nastawienie?

--- Koniec cytatu ---
Nie wiem. Dlatego pytam. Wydawalo mi sie, ze tez go nie znasz.

Nie oceniam ludzi po okladce.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej