Ogólne > Edukacja

Bezplatny trening

<< < (4/7) > >>

1941:

--- Cytat: aisak w 26 Cze 2013, 09:25:24 ---Hehehehhehhe, nie nooo i jak tu nie skomentowac  :D :D??

100% racji a nawet 200% myszenko ;) :D :D :D!

--- Koniec cytatu ---

Rozumiem, ze obie Panie popieraja Pania Renate Beger cyt.: lubie! jak koń owies !  ;D ;D ;D

zpatentem:
Aisak,
Senior to dla mnie m/k, nigdy tego nie slyszalem: "ona gra w seniorkach" ale ty jestes polonistka :) . Co do twojego "zakazu" to spytaj Willego o ile mozesz ilosc i czestotliwosc postow zmiejszyc by zachowac status cen za forumowe reklamy :)

Seniorzy beda szczesliwi, ze ich ktos odwiedzil (przeciez brak im rodziny i przyjaciol); poczatkowy brak obopolnego zrozumienia, szybko minie;pamietaj jednak, zawsze przypomnij im o wlozeniu zebow, ktore mozesz tez im pomoc odnalezc :)

1941:

--- Cytat: zpatentem w 26 Cze 2013, 09:44:23 ---Aisak,
Senior to dla mnie m/k, nigdy tego nie slyszalem: "ona gra w seniorkach" ale ty jestes polonistka :) . Co do twojego "zakazu" to spytaj Willego o ile mozesz ilosc i czestotliwosc postow zmiejszyc by zachowac status cen za forumowe reklamy :)

Seniorzy beda szczesliwi, ze ich ktos odwiedzil (przeciez brak im rodziny i przyjaciol); poczatkowy brak obopolnego zrozumienia, szybko minie;pamietaj jednak, zawsze przypomnij im o wlozeniu zebow, ktore mozesz tez im pomoc odnalezc :)

--- Koniec cytatu ---

Ja mam dwa kubeczki na toaletce w łazience. W jednym lezy sztuczna szczeka, w drugim moje sztuczne oko  ;) ;D ;D ;D
Nie wspomne, ze wymagam podania jednej nogi i jednej reki, ktore zdejmuje dla wygodnego snu  ;) :-X

aisak:

--- Cytat: zpatentem w 26 Cze 2013, 09:44:23 ---Aisak,

--- Koniec cytatu ---
Pisales o randkach, wiec nie tylko dla polonistki to jasne, ze mowisz o PANACH, czy moze ja juz tego swiata nie rozumiem :o :D?

Ze niby pobierac haracz od wzrostu obrotow/zyskow forum :o? Warte przemyslenia, dziekuje.... :D

Masz racje :).

myszka0807:

--- Cytat: 1941 w 26 Cze 2013, 09:53:13 ---Ja mam dwa kubeczki na toaletce w łazience. W jednym lezy sztuczna szczeka, w drugim moje sztuczne oko  ;) ;D ;D ;D
Nie wspomne, ze wymagam podania jednej nogi i jednej reki, ktore zdejmuje dla wygodnego snu  ;) :-X

--- Koniec cytatu ---
tak ze swoja skromnoscia spytam: czy ten tego i tamtego jest na miejscu?czy tez go odkrecasz? :'(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej