Ogólne > Edukacja
Bezplatny trening
1941:
--- Cytat: aisak w 26 Cze 2013, 09:25:24 ---Hehehehhehhe, nie nooo i jak tu nie skomentowac :D :D??
100% racji a nawet 200% myszenko ;) :D :D :D!
--- Koniec cytatu ---
Rozumiem, ze obie Panie popieraja Pania Renate Beger cyt.: lubie! jak koń owies ! ;D ;D ;D
zpatentem:
Aisak,
Senior to dla mnie m/k, nigdy tego nie slyszalem: "ona gra w seniorkach" ale ty jestes polonistka :) . Co do twojego "zakazu" to spytaj Willego o ile mozesz ilosc i czestotliwosc postow zmiejszyc by zachowac status cen za forumowe reklamy :)
Seniorzy beda szczesliwi, ze ich ktos odwiedzil (przeciez brak im rodziny i przyjaciol); poczatkowy brak obopolnego zrozumienia, szybko minie;pamietaj jednak, zawsze przypomnij im o wlozeniu zebow, ktore mozesz tez im pomoc odnalezc :)
1941:
--- Cytat: zpatentem w 26 Cze 2013, 09:44:23 ---Aisak,
Senior to dla mnie m/k, nigdy tego nie slyszalem: "ona gra w seniorkach" ale ty jestes polonistka :) . Co do twojego "zakazu" to spytaj Willego o ile mozesz ilosc i czestotliwosc postow zmiejszyc by zachowac status cen za forumowe reklamy :)
Seniorzy beda szczesliwi, ze ich ktos odwiedzil (przeciez brak im rodziny i przyjaciol); poczatkowy brak obopolnego zrozumienia, szybko minie;pamietaj jednak, zawsze przypomnij im o wlozeniu zebow, ktore mozesz tez im pomoc odnalezc :)
--- Koniec cytatu ---
Ja mam dwa kubeczki na toaletce w łazience. W jednym lezy sztuczna szczeka, w drugim moje sztuczne oko ;) ;D ;D ;D
Nie wspomne, ze wymagam podania jednej nogi i jednej reki, ktore zdejmuje dla wygodnego snu ;) :-X
aisak:
--- Cytat: zpatentem w 26 Cze 2013, 09:44:23 ---Aisak,
--- Koniec cytatu ---
Pisales o randkach, wiec nie tylko dla polonistki to jasne, ze mowisz o PANACH, czy moze ja juz tego swiata nie rozumiem :o :D?
Ze niby pobierac haracz od wzrostu obrotow/zyskow forum :o? Warte przemyslenia, dziekuje.... :D
Masz racje :).
myszka0807:
--- Cytat: 1941 w 26 Cze 2013, 09:53:13 ---Ja mam dwa kubeczki na toaletce w łazience. W jednym lezy sztuczna szczeka, w drugim moje sztuczne oko ;) ;D ;D ;D
Nie wspomne, ze wymagam podania jednej nogi i jednej reki, ktore zdejmuje dla wygodnego snu ;) :-X
--- Koniec cytatu ---
tak ze swoja skromnoscia spytam: czy ten tego i tamtego jest na miejscu?czy tez go odkrecasz? :'(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej