Ogólne > Hydepark
Pan Adam.
Matti32:
Do tych , którzy Mnie "krytykują" . .. NIE znacie Mnie . .. Z "góry", to Tylko PROSTACY "oceniają" . .. "Rozum wykałaczki" ??? Ok - myśl sobie co tylko tam chcesz, w tej swojej główce . ..
Prosiłem o POMOC . Krytyka ? Spójrzcie w lustro najpierw . ..
aisak:
--- Cytat: Matti32 w 19 Sie 2013, 19:12:28 ---Do tych , którzy Mnie "krytykują" . .. NIE znacie Mnie . .. Z "góry", to Tylko PROSTACY "oceniają" . .. "Rozum wykałaczki" ??? Ok - myśl sobie co tylko tam chcesz, w tej swojej główce . ..
--- Koniec cytatu ---
Patrze i podoba mi sie to, co widze ;).
Tu nie chodzi o to, czy ktos krytykuje, czy nie. Po prostu rece opadaja, gdy czlowiek czyta Twoj post. Ty chyba zyjesz w swiecie fantazji, pokaz mi do niej droge, prosze, bo nawet moja bujna wyobraznia za Twoim tokiem myslenia nie nadaza :D.
Nie znamy Cie, fakt..., ale Twoj tekst duzo mowi o Tobie, Twoim podejsciu do zycia, Twoich wartosciach, priorytetach oraz o Tobie samym, jako czlowieku...
Prosisz o pomoc... a zobacz jak sam sie zachowujesz w zaledwie 2 swoim poscie. Ten tekst tez duzo powiedzial o Tobie... i choc mialam taki zamiar, to nie wiem teraz, bede sie musiala porzadnie zastanowic, czy chce mi sie wysilac i kliknac chociaz malym paluszkiem, by w jakikolwiek sposob Ci pomoc...
Matti32:
aisak . .. DWA posty i już Mnie "znasz" ??? No,no,no - w Dziale Ezoteryki mogłabyś się zatrudnić . ..
Wróżka.
I niby JAK Się "zachowuję" ??? Poprosiłem o POMOC, Otrzymałem samą krytykę. Mnie można obrażać NIE znając w ogóle ,a Ja nawet odpisać NIE mogę na powyższe ??? To jest wg ciebie "normalne" ???
NIE musisz Mi pomagać. NIC na siłę. Łaski Mi NIE robisz. Pomoc od SPRAWIEDLIWYCH i PRAWDZIWYCH Pochodzi . NIE musisz udawać kogoś kim NIE jesteś . .. Fantazja powiadasz ?. Ok . ..
Peace dla twojego EGO. Dobranoc.
aisak:
--- Cytat: Matti32 w 19 Sie 2013, 19:38:26 ---aisak . .. DWA posty i już Mnie "znasz" ??? No,no,no - w Dziale Ezoteryki mogłabyś się zatrudnić . ..
Wróżka.
I niby JAK Się "zachowuję" ??? Poprosiłem o POMOC, Otrzymałem samą krytykę. Mnie można obrażać NIE znając w ogóle ,a Ja nawet odpisać NIE mogę na powyższe ??? To jest wg ciebie "normalne" ???
NIE musisz Mi pomagać. NIC na siłę. Łaski Mi NIE robisz. Pomoc od SPRAWIEDLIWYCH i PRAWDZIWYCH Pochodzi . NIE musisz udawać kogoś kim NIE jesteś . .. Fantazja powiadasz ?. Ok . ..
Peace dla twojego EGO. Dobranoc.
--- Koniec cytatu ---
W Twoim przypadku 2 wystarczyly. Trzeci tylko potwierdzil obserwacje :).
Milych snow o raju utraconym ;) :D
myszka0807:
--- Cytat: Matti32 w 19 Sie 2013, 19:12:28 ---Do tych , którzy Mnie "krytykują" . .. NIE znacie Mnie . .. Z "góry", to Tylko PROSTACY "oceniają" . .. "Rozum wykałaczki" ??? Ok - myśl sobie co tylko tam chcesz, w tej swojej główce . ..
--- Koniec cytatu ---
a co ty myslales ze ktos sie podpisze pod twoimi idiotycznymi gierkami .przeczytaj swoj pierwszy post ale czytaj go ze zrozumieniem.Jak uwazasz ze jestes tak zaradny to wsiadaj na prom i heja.Myslisz ze nie jest przykro jak sie idzie ulica i mija swojego rodaka smierdzacego ,obdartego i proszacego o pare koron.chcesz wstapic w ich szeregi prosze bardzo.Droga wolna .nie znam cie i noe mam zamiaru cie poznac.twoje zycie twoja brocha.i dosyc ze nieodpowiedzialny to jeszcze nerwowymadz typowe objawy Polaka ktory jeszcze tu nie jest a wrzuca .typowe dla odwaznych co tak naprawde czekaja na gotowca.jak bys byl tak bystry to powysylaj swoje cv,znajdz sobie pokoj i badz panem swojej sytuacji i spelniaj swoje marzenia.i jak zauwazylam odpisujesz na posty zamieszczone nizej nie wyzej
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej