Ogólne > Hydepark
Pan Adam.
1941:
--- Cytat: Matti32 w 19 Sie 2013, 19:38:26 ---aisak . .. DWA posty i już Mnie "znasz" ??? No,no,no - w Dziale Ezoteryki mogłabyś się zatrudnić . ..
Wróżka.
I niby JAK Się "zachowuję" ??? Poprosiłem o POMOC, Otrzymałem samą krytykę. Mnie można obrażać NIE znając w ogóle ,a Ja nawet odpisać NIE mogę na powyższe ??? To jest wg ciebie "normalne" ???
NIE musisz Mi pomagać. NIC na siłę. Łaski Mi NIE robisz. Pomoc od SPRAWIEDLIWYCH i PRAWDZIWYCH Pochodzi . NIE musisz udawać kogoś kim NIE jesteś . .. Fantazja powiadasz ?. Ok . ..
Peace dla twojego EGO. Dobranoc.
--- Koniec cytatu ---
A Ty w cos wogole wierzysz?????
Prosisz o pomoc ok. Tylko jak to robisz????
Piszesz jak dosc rozpieszczony lekkoduch, oderwany od rzeczywistosci, przykre ale tak to wychodzi :(
Podaj choc jeden powod, procz mojego dobrego samopoczucia bo i tak mam, dlaczego ktos mialby Ci pomoc??? W PL miliony osob sa w podobnej sytuacji, wiec co takiego nadzwyczajnego prezentujesz soba, jaki wyjatkowy masz dar lub umiejetnosci ktore warto byloby pielegnowac, pomagajac Ci???
Ja osobiscie niczego takiego sie nie doczytalem, wiec???
myszka0807:
Mati Christiana czekana ciebie wiec nie siedz a zapiecku Polski tylko w droge.A tak na powaznie chyba nie masz wyobrazenia o zyciu poza domem mimo swojego wieku.zyc poczatkowo bez dachu nad glowa bez minimalnego komfortu zycia,liczyc ze sie dorwie jakas prace to troche nie tak.tu juz nie jest tak slodko ze przyjezdza sie na,,pale,,i szybko zwinnie czlowiek stanie na nogi.poszukaj sobie przez neta prace ,pokoj i wtedy zobaczysz jak mozna realizowac swoje fantazje i eksperymentowac swoim zyciem.nikt ci chlopie nie zazdrosci twojej odwagi czy tez friwolnosci w zyciu to jest tylko obawa bys nie skonczyl jak nie jeden tu czlowiek ktory nie zadbal o swoj normalny start.Wedlug nas to mozesz nawet przyjechac tak jak stoisz -twoje zycie twoja decyzja.ale piszac ze masz takie fantazje zyciowe to nie widze do tej pory gdzie miejsce tej owej fantazji .czy to fantazja ma byc twoj post ze piszesz jaki to ty jestes czy fantazja ma byc to ze prosisz zeby ci ktos nagral prace i tani pokoik i to jeszcze gdzie---Christiana.co cie tak naprawde pociaga?twoja krytyczna sytuacja czy Christiana .?bo tak naprawde jak ktos jest w ciezkiej sytuacji to nie wybiera sobie miejsca tylko szuka pokoju i pracy .glupota bylo podpinac sie pod post gdzie pokazane bylo jak czlowiek sie stoczyl i jak go zycie potraktowalo.
aisak:
--- Cytat: myszka0807 w 20 Sie 2013, 06:46:00 ---Mati Christiana czekana ciebie wiec nie siedz a zapiecku Polski tylko w droge.A tak na powaznie chyba nie masz wyobrazenia o zyciu poza domem mimo swojego wieku.zyc poczatkowo bez dachu nad glowa bez minimalnego komfortu zycia,liczyc ze sie dorwie jakas prace to troche nie tak.tu juz nie jest tak slodko ze przyjezdza sie na,,pale,,i szybko zwinnie czlowiek stanie na nogi.poszukaj sobie przez neta prace ,pokoj i wtedy zobaczysz jak mozna realizowac swoje fantazje i eksperymentowac swoim zyciem.nikt ci chlopie nie zazdrosci twojej odwagi czy tez friwolnosci w zyciu to jest tylko obawa bys nie skonczyl jak nie jeden tu czlowiek ktory nie zadbal o swoj normalny start.Wedlug nas to mozesz nawet przyjechac tak jak stoisz -twoje zycie twoja decyzja.ale piszac ze masz takie fantazje zyciowe to nie widze do tej pory gdzie miejsce tej owej fantazji .czy to fantazja ma byc twoj post ze piszesz jaki to ty jestes czy fantazja ma byc to ze prosisz zeby ci ktos nagral prace i tani pokoik i to jeszcze gdzie---Christiana.co cie tak naprawde pociaga?twoja krytyczna sytuacja czy Christiana .?bo tak naprawde jak ktos jest w ciezkiej sytuacji to nie wybiera sobie miejsca tylko szuka pokoju i pracy .glupota bylo podpinac sie pod post gdzie pokazane bylo jak czlowiek sie stoczyl i jak go zycie potraktowalo.
--- Koniec cytatu ---
Mysia, btw, piekne masz motto:"Obserwowana, jak za czasow..." :D :D :D. Dokadnie tak to sie kojarzy, nic dodac, nic ujac...
(ide sprawdzic procenty, czy nie urosly... :o :D )
myszka0807:
Po co Ci takie procenty?ja tam wole takie % w butelce.z takich jak ty masz to nic nie zdzialasz .popros o inne i wieksze.chcesz aie scigac kto szybciej uzbiera100%?
aisak:
--- Cytat: myszka0807 w 20 Sie 2013, 10:54:42 ---Po co Ci takie procenty?ja tam wole takie % w butelce.z takich jak ty masz to nic nie zdzialasz .popros o inne i wieksze.chcesz aie scigac kto szybciej uzbiera100%?
--- Koniec cytatu ---
...i jeszcze komentarz, ze to +5, wiec podoba mi sie :D :D :D! Tylko jak oni to oceniaja, po dunsku, czy po polsku :o?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej